Az EU-ban fészkelő háttérhatalmak a nemzetállamok által felhúzott kerítés lebontását akarják!

2017. december 1., péntek




Komplett tervvel fognak nekünk esni. Meddig tarthatnak ki a nemzetállamok, mint amilyen Magyarország?ű

Európán belül olyan sötét háttérhatalmi erők uralkodnak, melyek annak idején nem csak előkészítették, de meg is kezdték a nagy bevándoroltatás tervezetének végrehajtását.

Ezért az államoknak minden lehetséges eszközét hadrendbe kellett állítani, hogy le tudják győzni az EU-t kulturálisan már megsemmisítő erőket.

Ezeknek az erőknek egyértelműen az Európai Unió felszámolás a célja.

A romokon pedig egy új, egységes világrendet fognak az embereknek "felmutatni".

Ez a hálózat le akarja bontani a nemzetállamok kerítéseit, és a nemzettudatot is fel kívánják majd számolni. A frontális támadás a nemzetállamok ellen m,ár el is kezdődött.

A kényszeres betelepítést megpróbálják az összes európai tagországon átnyomni, ez biztosítja a közelgő Új világrend hatalmát. ha ugyanis megsemmisítik a még ellenálló erőket, elnyomják az EU kritikus hangokat, akkor nyert ügyük van.

A globális világhatalom agyához csatlakozó szervezet tagjai fészkelték be magukat az évek során az Európai Unió vezetésébe.

Ma Juncker, Merkel és még sokan mások az európai emberek ellen tevékenykednek.

Bizonyára jó oka van az árulásuknak, és hatalmas pénzeket kapnak azért, hogy elárulják saját nemzeteiket.

Ez az egészet a multik és a nagyvállalatok üdvözlik a legjobban, de a németek szerint az egész fogyasztói társadalomnak jót tesznek vele.

Egy több lépcsős terv keretében fogják Európát teljesen elidegeníteni, átformálni, hogy aztán rá se lehessen ismerni arra a kontinensre, amilyen több tízezer éven át volt.

Az első lépcső a keleten való kataklizma szítása volt. Ez egymesterségesen gerjesztett fenyegetés volt, melyet a fejlett nyugat irányított. Az a nyugat, ahol valójában a gonosz "pók" fészkel.

A többit pedig már tudjuk...

A nemzetállamoknak ki kell tartaniuk, és nem szabad engedni a migrációs nyomásnak még akkor sem, ha az EU a pénzcsapok elzárásával fenyegetne.

Ezt ugyanis nagy valószínűséggel úgysem fogják merni meglépni. Az EU legnagyobb tragédiája lenne, ha egy kizárt tagállam elkezdene valahogyan elboldogulni egymaga is. Sorra lépnének ki, és eszmélnének fel más országok is.

A háttérhatalom egyes források szerint még attól sem fog visszariadni, hogy a magyar választásokat befolyásolják, ahogyan az nekik jó...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 18447





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet