Az EU ezzel a lépéssel teljesen megsemmisítheti Németországot: aztán hamarosan mások következnek!

2018. január 15., hétfő
Kultúrák tűnnek el, városokat nyel el a keleti kultúra. Háború közeleg?

Míg Európát egyre inkább elkezdte fojtogatni a bevándorlás, és a bevándorló tömegek agresszív keleti kultúrája és ideológiája, aközben az EU felsővezetése maga próbálja kicsinálni az egyes európai országokat.

Most épp Németország a soros, az az ország, ahol a "főMUTTI" annak idején elejtette azt a bizonyos mondatot, mely meghívólevél volt minden bevándorló számára.

A Dublini rendelet módosítását akarják, ez azonban olyan következményekkel járhat majd, mely megsemmisíti Németországot.

Ha beindul ugyanis a menekültek családegyesítése, akkor a német kultúra kihal, elpusztul, és az egykor dicső nemzet egy multikulturális olvasztótégely lesz.

Nem lesznek többé keresztény városok, híres német sörfőzdék, szép lányok az utcákon.

Helyette burkás tömegek, mecsetek, és lelakott városok, régiók, nem jól karbantartott infrastruktúra. Ez várhat Németországra hamarosan, de az EU többi országa is szép lassan sorra kerül majd.

A változtatás, ami még Angela Merkel párjában is kiverte a biztosítékot abból áll, hogy az Európába érkező migránsok eltérő módon adhatnák le menedékkérelmüket. Azok a migránsok, akiknek nem él családja vagy hozzátartozója az Európai Unió területén, abban az országban (pl. Görögország, Olaszország) kérhetnek menedékkérelmet, ahová először belépnek.

Azok a menedékkérők, akiknek viszont érkezett már családtagja korábban is Európába, abban az országban adhatják le menedékkérelmüket, ahol a családjuk él. Ebben az esetben Németországba a tervezettnél jóval több menedékkérő érkezne...

Az már jól látható, hogy egy brutális demográfiai katasztrófa szélén vagyunk, mely egész Európát magával ránthatja.

Csak remélni merjük, hogy a nemzetállamok, mint amilyen Magyarország, elég erős lesz, hogy ezt a borzalmas időszakot átvészelje majd, és megvédje határait.

OSZD MEG másokkal IS! 

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika


Megtekintések száma: 19147

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet