Az EU-nak és az USA-nak felelősséget kell vállalnia a migránsválság megoldásáért

2018. december 6., csütörtök
Hiszen ők verték szét a Közel-Keletet, ami az egészet okozta.

Az Európa Uniónak és az Egyesült Államoknak személyes felelősséget kell vállalniuk annak a migránsválságnak a megoldásáért, amelyet az váltott ki, hogy beavatkoztak a Közel-Kelet és Észak-Afrika országainak belügyeibe 

- jelentette ki Szergej Gavrilov, a Dumában a civil társadalom fejlődéséért és a közügyekért, valamint vallási társaságokért felelős bizottság elnöke.

Gavrilov az Interparlamentáris Unió ENSZ-beli meghallgatásán vesz részt, ahol a téma a migrációra vonatkozó globális megállapodás felvázolása.

Oroszország azt akarja, hogy a dokumentum egy olyan részt tartalmazzon, amely megtiltja más országoknak, hogy beavatkozzanak szuverén államok belügyeibe.

Ami különösen vonatkozik az EU-ra és az Egyesült Államokra - hangsúlyozta Gavrilov

Hozzátette: 

A Nyugat cselekedetei hozzájárultak államok elpusztításához, destabilizálásához, a növekvő szélsőségességhez és bátorítják a migrációt, mind politikai, mind gazdasági téren.

"Hisszük, hogy az EU-nak és az USA-nak személyes felelősséggel kell bírnia a gazdasági migráció elleni küzdelem ügyéért.

Ezen országoknak több aktív lépést kell tenniük a Közel-Kelet és Észak-Afrika országai elpusztított gazdasága helyreállításához és gondoskodniuk kell a menekültek visszatérését segítő körülmények létrehozásáról."

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: alternativhirek.blogspot.com


Megtekintések száma: 6957

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet