Az EU politikus elitjének vezetésével, titokban zajlik a kereszténység fölszámolása: Kalergi-terv újratöltve!

2018. augusztus 8., szerda




Róma leromboltatik, s közben az európai kereszténység a végnapjait éli. Mindez eleve eltervezett, és a gépezetbe maga a pápa is fontos szerepet vállal!

Napjaink Európája kezd egy antikeresztény borzalomhoz hasonlítani. Egy olyan tömörüléshez, mint amilyenek az iszlám tömörülések voltak a Távol-Keleten.

Egyre többen úgy érzik, hogy Európa nem véletlenül bukott el és bukik el a migráns áradattal szemben. Arról van ugyanis szó, hogy eleve így rendelték el a háttérben munkálkodó erők.

A migráció ugyanis szándékos. Egy szándékos betelepítésről van szó. Egy népesség frissítésről.

Egyes vállalatok, mint amilyen a Lidl is, egy befogadóbb céggé akar válni, és ennek jegyében eltávolítja a görög termékeiről a templomokról a keresztet.

Egy megépítése óta katolikus iskola elől pedig a Jézust és Máriát ábrázoló szobrot tüntették el, hogy az minden vallásúnak – főleg a muszlimoknak – megfelelő legyen.

Mindeközben Európa valódi értékei, és a tényleges keresztény értékek le vannak tojva.

Sőt, úgy tűnik, egyre inkább üldözötté kezd válni ez a békés vallási ideológia az olykor brutális és agresszív iszlámhoz képest.

Sokak szerint ez a rejtett keresztényüldözés nem véletlenül van, és Ferenc-pápa valójában Afrikában, és a keleti népekben látja az egyház új erejét, és fennmaradásának kulcsát.

Afrikában ugyanis bizonyos területeken elképesztően népszerű a keresztény vallás. Sőt, általában véve Afrika nagy része kereszténynek mondható hellyel-közzel.

Látható tehát. Hogy míg Európában elkezdett hanyatlani a kereszténység, egyre több a „díszkeresztény”, és az ateista, addig az egyház és Ferenc pápa rájött arra, hogyan őrizheti meg a Vatikán a kellő hatalmát és erejét.

Egyértelműen ez lehet azon okok mögött, hogy Ferenc pápa olyan nagyon szorgalmazza azt, hogy új folyosókat kell nyitni a bevándorló hordáknak. Mert ők az ő hívei lesznek, mikor már nem lesz több európai keresztény.

De akkor hogy függ össze a kereszténység kigyomlálása Európából, és a pápa hatalma?

Nos, mint minden kezdet előtt, szükség van egy új kataklizmához. Ferenc pápa tudja, hogy el fognak fogyni a hívek, és nem lesz, aki ellenálljon az iszlám erőknek Európában. De fontos, hogy az egyház bármi áron fennmaradjon.

Ha kel, úgy, hogy a szellemi székhelyét és központi erejét áthelyezi Afrikába.

Tudván, hogy a folyosók megnyitásával mindent elpusztít.

Ugye milyen érdekes, hogy a pápa miért nem szólal fel a több ezer, keleten – főleg iszlamisták által – legyilkolt keresztényért?

Szerinted ez véletlen lehet? Nem valószínű. Ferenc pápa egy meghatározott forgatókönyv szerint jár el, akárcsak az EU teljes vezetése. Hogy Európát, a mi drága Európánkat szép lassan felszámolják…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés európa politika menekültek botrány


Megtekintések száma: 25401





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet