Az EU pusztulásáról döntöttek az új EU csúcson!

2017. november 14., kedd
Végleg eldőlt a kontinens sorsa... Világok fognak összecsapni.

Minden eddiginél nagyobb mértékű lehet az elkövetkező időkben a bevándorlás. Olyan szinten eluralkodhatnak rajtunk a messziről jött keleti népek, hogy az sokak szerint a teljes Európai Unió, és annak érétkeinek végét jelenti majd.

Ráadásul az a legborzasztóbb az egészben, hogy teljesen legálisan tehetik majd ezt meg.

Az EU főbb vezetői ugyanis egy EU csúcson döntötték el Európa halálra ítélésének kérdését. Olyan dolgot írtak alá, ami az utolsó koporsószeget jelentheti Európának.

Az afrikai bevándorlóknak mostantól sokkal könnyebb lesz Európába jutniuk az új megállapodás szerint, melyet Németország, Franciaország, Spanyolország, Olaszország és két afrikai ország, Csád és Niger vezetője írt alá.

Ez azt jelenti, hogy az afrikai menedékkérők immáron legálisan juthatnak át az EU-ba, mert az unió mindent le is papíroz nekik. Mi ez, ha nem egy mesterséges, célzott betelepítés, mely egész Európa népe ellen zajlik?

Ki akarják cserélni az évezredes európai eszméket muszlim, és egyéb keletről és Afrikából importált kultúrára, barbarizmusra.

Azok a migránsok pedig, akiknek a kérelmét elutasították minden bizonnyal, ahogy eddig is embercsempészek segítségével fognak Európába jutni.Az egészben az a legborzalmasabb, hogy ehhez az egészhez az EU szervezeti szinten asszisztál.

Egy friss statisztika szerint minden eddiginél többen kívánnak Európába eljutni Afrikából és keletről, így egy igazi rohamra lehet majd számítani a következő hónapokban, években.

Hogy ez tényleg a nemzetállamok végét jelentheti-e, még nem tudni, de sokan egyfajta támadásként fogják fel a dolgot, míg mások arra hívták fel a figyelmet, hogy az EU szándékos kivéreztetése zajlik...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség európa politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 20434

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet