Az EU szándékosan szabotálja a határok védelmét: iszlamizációs globalista tervet hajtanak végre a kontinensen!

2018. május 2., szerda




A Frontex igazgatója kitálalt! A cél a teljes népességcsere!

Az EU egyes erői mindig is abban voltak érdekeltek, hogy az összes velük egyet nem értő nemzetállam hangját teljesen elnyomják.

A migrációs nyomás olyan nagy mérteket öltött, hogy a nyugati régiókban már az alapvető keresztény értékek, és az európai identitás is veszélybe került.

Egyértelmű, hogy ezt a politikai elit is látja. Az is egyértelmű, hogy tehetnének ellene, de nem tesznek semmit.

A végső célállomás ugyanis egy új, kevert népességű Európa létrehozása: bármi áron!

Az európai uniós határ- és partvédelmi ügynökség (Frontex) igazgatója szerint a határvédelemben komoly gondot okoz az, hogy az EU-nak nincs egységes irányvonala a bevándorlási politikában.

Fabrice Leggeri a Bild című lapban megjelent interjúban elmondta, hogy 4-5 hete növekszik a szabálytalan határátlépések száma az EU-s külső határ égei-tengeri szakaszánál. A megelőző időszakhoz képest 17 százalékkal többen érkeznek Törökországból a görög szigetekre. 

Ennek az az oka, hogy többen érkeznek Törökországba Iránból, Irakból és Szíriából – idézi a francia uniós hivatalnokot az MTI.

A Földközi-tenger nyugati részén, Észak-Afrikából Spanyolországba vezető útvonalon növekedés tapasztalható, 2016-ról 2017-re megduplázódott a szabálytalanul átkelők száma.

A Frontex igazgatója szerint a nemzetközi migrációs válság elmélyülése, 2015 óta “erősen csökkent az irreguláris határátlépések száma”. Az ügynökség adatai szerint 2015-ben 1,8 millióan, 2016-ban nagyjából 500 ezren, 2017-ben 200 ezren, az idei első negyedévben 18 800-an érkeztek.

A Frontex vezetője szerint el kell érni azt, hogy ne legyen szükség nemzeti szintű határellenőrzésre az EU-ban, ehhez azonban tovább kell csökkennie a rendezetlen határátlépések számának, hogy megszűnjenek a kétségek a külső határ ellenőrzésével kapcsolatban.

Mi lehet a migráció mögött húzódó végső motiváció?

Mit is nyerhet vele Nyugat-Európa? Erre számtalan teória létezik.

Az egyik szerint szimplán megavállalatok irányítják a nyugati régiót, és ezeknek olyan nagy a befolyása, hogy a munkaerő hiány miatt képesek voltak egy migrációs hullámot indítani, így feltölteni a helyeket, elodázva a problémát.

Egy másik elképzelés szerint az EU vezetői nyakig sárosak ebben, és a cél az, hogy egy kevert és kevésbé intelligens népességet hozzanak létre, melyet könnyebben lehet majd befolyásolni.

Bárhogy is van,a terv csak félsiker. Sorra dőlnek össze majd ugyanis a jövőben a szociális ellátórendszerek a bevándorlók okozta súly alatt... Ez pedig megássa az egész nyugati régió sírját!

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek háttérhatalom összeomlás botrány


Megtekintések száma: 35417





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet