Az EU végnapjai: a maffiahálózatok fegyverezhetik fel a bevándorlókat, egy belső puccs keretében?

2018. április 19., csütörtök




Fegyveres invázió készül Európa népe ellen?

Komoly bajban van a kontinens.

Egy olyan dologról van szó, ami többé már nem elméleti probléma.

Európában ugyanis a radikális, keletről és Afrikából érkező erők lázadnak. Lassú, csöndes lázadás ez, mely a keresztény értékek és az európai polgárok ellen zajlik...

A beérkező menekültek egy része ugyanis elkezdett a jelentések szerint fegyverhez jutni...

A terroristák, és a bevándorlókból radikalizálódott, kivált csoportok egy része már rég beépült az európai rendfenntartó állományokba.

Vagyis gyakorlatilag nagyon könnyen el tudnak követni egy olyan belső puccsot, mellyel megbénítják az adott ország hadseregét.

Erről ráadásul több hírforrás is beszámol, köztük neves és hiteles napilapok, online magazinok foglalkoznak azzal, ami Európa-szerte zajlik.

Fegyverkezési verseny tört ki az európai szervezett bűnözői csoportok közt, ami nagy mértékben megkönnyítheti a potenciális terroristák fegyverhez jutását – írja a Guardian brit napilap.

A The Guardian beszámolója arra figyelmeztet, hogy ledőltek azok a korlátok, melyek eddig megakadályozták, hogy az európai feketepiacon könnyedén fegyverhez lehessen jutni.

Elmondásuk szerint a tömeges bevándorlás hatására a fegyverkereskedelem is felélénkült, a szervezett bűnözői csoportok kiterjedt, határokon átívelő csempésztevékenységet folytatnak. 

A lap ráadásul az Európai Bizottság jelentésére hivatkozva azt írja, a terroristák könnyedén háborús fegyverekhez is hozzájuthatnak Európában, vagy magukkal hozhatnak ilyen fegyvereket.

A jelentés szerint az utóbbi évek terrortámadásait amiatt főleg nem lőfegyverrel követték el, mert az európai hatóságok meg tudták nehezíteni a terroristák lőfegyverhez jutását. 

Ehelyett történt gépjárművel tömegbe hajtás, késelések, emellett házilag készített robbanóanyaggal elkövetett terrorcselekmények is ismertté váltak Európában.

Az utóbbi években Európában legnagyobb számú halálos áldozattal járó terrortámadás a Párizsban történt 2015-ös mészárlás volt, melynek során 130 ember veszítette életét. Ennek során az elköveteők szintén lőfegyvereket használtak, a brit lap szerint az ilyen típusú terrortámadások válhatnak gyakoribbá.

Hogy mihez fog ez vezetni?

Nyilvánvalóan Európa teljes leigázásához, és egy végtelen polgárháborúhoz. Már ha hagyjuk...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 19158





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet