Az évszázad átverése: a Mars járók nem is a Marsról küldik a felvételeket, hanem itt filmeznek a Földön?

2016. november 27., vasárnap




Többen azt állítják, hogy a NASA Marsra küldött eszközei nem is a Marsi felszínről készítenek felvételeket, hanem titokban itt vannak a Földön.

Legutóbb talán a Holdra szállást megkérdőjelező teória volt ennyire megosztó és megbotránkoztató. Már régóta sejtik, hogy valami nincs teljesen rendben a Mars felszínéről készített felvételeken.

Nem is voltunk soha a Marson?

Ami nagyon szembeötlő volt mindig is, az a túlzott vörösség. A rengeteg vas-oxid miatt van a különös szín az egész bolygón, de korábban ár nem egy szakember bizonyította be, hogy valójában sárgásbarna a marsi talaj, mintsem vörös, ahogyan az rengeteg képen látszik.

Egyes NASA felvételeken pedig a légkör, és az égbolt sem tűnik vörösnek, sőt, voltak olyan felvételek, amiken kéknek látszott az ég, ami lehetetlen lenne, ha valóban a Marson készültek volna.

Éppen ezért egyre többen gyanakodnak arra, hogy a roverek és Mars járók felvételei valójában itt készültek a Földön, szigorúan a legnagyobb fedett művelet keretében.

Az amerikai űrügynökség megmásította a Mars kutatást, és soha nem is jártak a Marson. Ha a Hold meghódítása sem volt valódi, a Marsra sem lettünk volna képesek eljutni.

De az sem kizárt, hogy ugyan eljutottunk a Marsra, de ott találtunk valamit, ami miatt soha nem mentünk vissza végül.

Árulkodó jelek: az évszázad átverése lehet

Ez az elmélet megmagyarázhatná azt is, hogy miért látni annyira sok mesterséges objektumot, vagy éppen állati és egyéb maradványt a felszíni fotókon.

Mosómedve, halak, rákok, kétéltűek, kagylók maradványai is elő-előbukkantak már ezeken az ominózus felvételeken, de még szobrok, vagy megmunkált téglafal maradványai.

Ez nem lehet véletlen, és felvetette a marsi élet lehetőségét, és egy rég letűnt civilizáció létezését. Igen ám, de mi van, ha a képek nem is a Marson készültek? És mi van, ha éppen ezért annyira sok a hasonlóság az egyes, felszínen látható leletek, maradványok között?

Akik ezen elméletben hisznek, úgy tartják, hogy a NASA a Devon-szigeten filmezhet valójában, és ott készülnek a hírhedt marsi fényképek, felvételek.

A bolygó pontos szimulálására, az ott zajló folyamatok teljes körű megismerésére itt nincs lehetőségű, ellenben részben lehet szimulálni a felszíni formációkat, és a felvázolt környezetet. Ezért filmeztek és tesztelték már korábban is az egyes rovereket a Devon-szigeten.

Sokak szerint azonban az eredeti, „valódinak” kikiáltott Mars felvételek is készülnek. A Curiosity Mars járó nem is a Marson van tehát, hanem itt a Földön, és innen küldeni nekünk a képeket, amiket Marsi tájjá hamisítanak.

A Devon-sziget egy hatalmas, kietlen, hideg és száraz sziget, ráadásul lakatlan. kapóra jönne egy hasonló, világméretű átverés számára.

Vannak olyanok is, akik konkrét hasonlóságot is észrevesznek az egyes felvételek között, így még gyanúsabbá válik az egész.

Persze ez csak egy teória, amit egyre többek osztanak, de hogy mi a teljes igazság, a Marsról származó felvételekkel kapcsolatban, azt csak maga a NASA tudná megmondani.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 63337





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet