Az évtized végére meglehet az asztrálprojekció tudományos bizonyítéka

2017. március 13., hétfő
A tudomány történetének nagy felfedezése előtt állhatunk.

Az asztrálprojekció létezése régóta heves vita tárgya. A tudomány nem tudja elismerni, a vallásosabb emberek tábora pedig készpénznek veszi.

Létezése azonban minden megrengethet, ugyanis az asztrálprojekció - más néven testelhagyás - szorosan összefügg a túlvilággal, és a lélek halhatatlanságával.

Vagyis ha tudományos bizonyítékot találnának rá, akkor egyúttal a túlvilágra is lenne egy tudományosan perdöntő bizonyíték.

A testen kívüliség nem teljesen egyenlő azzal, mint amikor valaki élet-halál felett lebegve kívülről látja a saját testét.

Az is egyfajta testen kívüli élmény, vagyis egy asztrálprojekció, azonban ez a jelenség sokkal szélesebb körű. Testen kívüli élményed van álmodban is, vagy amikor képzeletben meglátogatunk valakit, aki aztán ég aznap teljesen függetlenül ettől felhív minket telefonon.

Ma még nincs bizonyítva a jelenség, de sokan hisznek abban, hogy létezik, és a kvantumfizikában ismert kvantum összefonódás jelensége lehet rá a megoldás.

Az egyszerre két helyen létezni képes részecskékhez viselkedhet hasonlóan a test. Míg az egyik részecske a fizika porhüvelyünkben van jelen, addig a másik részecske kilép a testből, és az így vándorló, anyagon kívüli asztráltestünkre nem hatnak a fizika hétköznapi törvényei.

Vannak olyan médiumok, akik képesek elhagyni a testüket, és bár az ő testüket sokáig kutatta a tudomány, nem találták meg a konkrét bizonyítékát arra, hogy létezik a jelenség.

Ugyanakkor olyan próbákat, teszteket álltak ki ezek az emberek, melyeket csak úgy voltak képesek, ha valóban rendelkeznek ezzel a képességgel. vagyis az igazolva lett, hogy létezik valami, amit nem ismerünk, de ez kevés a bizonyító erejű igazolásra.

A szakemberek most úgy gondolják, hogy 2-3 éven belül, azaz az évtized végéig bizonyítást nyerhet az elmélet így vagy úgy.

Ugyanis nemrégiben beszámoltunk mi is arról, hogy a tudathoz köthető idegsejteket, ideghálózatot fedeztek fel az agyban, ami valószínűleg a tudathoz köthető. A tudat pontos lokalizációja pedig közelebb vihet minket ahhoz, hogy rájöjjünk: hol, hogyan, és milyen kvantumfizikai folyamatok segítségével lép ki a lélek a testből.

Ezzel egyúttal egy nem anyagi világ léte is bizonyítást nyerhet, és egy olyan létsík, melyben az asztráltest képes mozogni, és ténykedni.

Felfedezések egész sora fog ránk várni, ebben egyre biztosabbak a kutatók, és jelentősen átalakíthatja majd a világnézetünket is ez a felfedezés.

tudomány túlvilág ezotéria spirituális


Megtekintések száma: 28488

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet