Az idegen invázió készül a Föld ellen? Ufók repültek katonai formációban a Holdnál?

2023. március 27., hétfő




Egy felvétel került elő, melyen két azonosítatlan valami látható, amint a Hold közvetlen közelében repülnek el. Egye szakértők szerint ráadásul katonai formációban.

Nagy port kavart a még tavaly rögzített felvétel ismét, hogy újra megvizsgálták elemzők a felvételt. 

A tavaly már az internetet bejáró videón két azonosítatlan korong látható, amint egy pillanat alatt elsuhant a Hold közelében.

Akkor sem tudták, pontosan mik lehetnek, és azóta sem biztosak benne a kutatók. A szakértők szerint kizárt, hogy két, ember alkotta tárgy legyen, mondjuk műholdak, mert azok nem repülnek, vagyis nem keringenek ennyire közel egymáshoz, és nem ennyire korong alakúak.

Adódik a kérdés, hogy akkor pontosan mik lehetnek?

Ráadásul egyes elemzők szerint, akik rendelkeznek némi katonai jártassággal és múlttal, úgy vélik, hogy ez a két tárgy talán katonai formációban repülhet, szorosan egymás mellett, mint amilyeneket egyes vadászgépek, hadmozdulatok során szokás.

Az összeesküvés elmélet hívők máris megkongatták a vészharangot, hogy az egy jel lehet, ha az idegenek már hadmozdulatot gyakorolnak. Szerintük ugyanis valamiféle támadásra készülnek a Föld ellen. De ezek persze csak teóriák, találgatások.

Megint mások úgy gondolják, hogy valójában azért gyakorolnak hadmozdulatokat, mert a Holdat akarják megvédeni tőlünk, ugyanis a Hold már sokkal régebb óta az övék, minthogy mi annak idején Holdra szálltunk.

Akárhogyan is van, jelenleg sem tudja senki megmondani, hogy pontosan mit látni a videón. Már az is felmerült, hogy talán az a két objektum nem is kettő, hanem valójában egy, hatalmas anyahajó, melynek az árnyéka rávetül a Hold felszínére.

Ez esetben az anyahajó hatalmas méretű lehet, és a sebességéből ítélve nagyon gyorsan volt képes haladni.

Nem tudni, valaha kiderül-e majd, hogy ezeket ténylegesen idegen lények irányítják-e egy másik világból, de talán egy napon a kormány és a NASA is színt vall, mert bizonyára sokat tudnak ezekről a dolgokról.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés hold


Megtekintések száma: 74449





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet