Az idegenek bejelentése elkerülhetetlen?

2017. május 24., szerda
Valami készül a háttérben. Több millió titkos dokumentumot hozhatnak nyilvánosságra egy bejelentés keretében?

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az elmúlt évtizedekben a földönkívüli észlelésekkel kapcsolatban meglehetett jegyezni azt, hogy mintha egyfajta macska-egér játékot játszanának velünk az idegenek.

Már ha persze elfogadjuk azt, hogy valóban földönkívüliek röpködnek felettünk. Ugyanis a legtöbb ember ma hisz az idegen életformák létezésére, és igen tekintélyes hányaduk abban is hisz, hogy ezek az életformák itt vannak a Földön.

Folyamatosan megfigyelés alatt lehetünk, mert már évszázadokkal ezelőtt is léteztek feljegyzések fura, koron alakú tárgyakról, melyek az égen lebegtek.

Az őskori emberek tudtak róluk, sőt, kapcsolatba is léptek velük.

Ez a törékeny egyensúly aztán megszűnt, és az idegenek a háttérbe léptek vissza. Hamarosan azonban újra nyilvánvalóvá fogják tenni a létezésüket.

Az emberiség tehát egy új korszakba léphet be ezáltal. Sok kormányközeli forrás - főleg amerikai, de kanadai és brit is - említette már az elmúlt hetekben azt, hogy valami készülődik.A kormányközeli szervek ugyanis azt fontolgatják, minden nagyobb országban, hogy a nyilvánosság elé állnak számtalan, korábban titkos aktával az idegenekkel kapcsolatban.

Ezen akták között még olyan ügyek is lehetnek, amiknek talán a létezéséről sem tudtunk

Korábban például többen említettek egy olyan aktát, mely egy olyan ügyön alapul, mely sokkal hátborzongatóbb és megdöbbentőbb, mint a leghíresebb ufó-akta, a Roswell-incidens aktája.

Hogy mi lehet ez, azt senki sem tudja, de egyesek úgy sejtik, hogy ez egy idegenekkel való kapcsolatfelvételről, és egy találkozóról szól valamelyik múltbéli elnökkel. Kennedy elnök lehet az ideális jelölt, és valószínűleg annak idején ő maga akarta nyilvánosságra hozni ezt az egészet, ezért is ölethette meg a CIA az összeesküvés elmélet hívők szerint.

De hol a nagy bejelentés? És miért késnek, csúsztatják a beígértem dokumentumok nyilvánosságra hozatalát? Félnek? vagy huzavona megy az idegenekkel az információ közzétételéről?

Korábban arról szóltak a hírek, hogy többek között nem csak Amerika, de Britannia is rengeteg új fájlt és titkos aktát közzétesz, azonban a briteknél ezt most csúsztatják, és Donald Trumpot sem érdeklik látszólag az idegenek.

Ilyen szempontból ő volt az ideális jelölt, nem véletlen, hogy Hillary Clinton, aki az ígérte, hogy nyilvánosságra hozza az össze ufó aktkát, eleve nem nyerhetett választást.

Sokan azt várják, és arra gyanakodnak, hogy talán elérkezik a pillanat, és végre be fogják jelenteni a földönkívüliek jelenlétét, és létét itt a Földön.

Mások szerint a Dulce földönkívüliekkel foglalkozó bázis létét fogják bejelenteni, vagy azt, hogy valami az emberiséghez, és semmilyen más fajhoz nem köthető civilizáció maradványait találhatták meg az Antarktiszon.

Az is lehet, hogy csak egy újabb blöff, és ez a törékeny egyensúly még évtizedeken, évszázadokon át fenn fog maradni. Azt azonban egyre kevésbé tartják az emberek valószínűnek, hogy örökké, és ilyen jól rejtegethetik előlük az igazságot...

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek titkos akták össszeesküvés


Megtekintések száma: 190637

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet