Az idegenek démoni kivetülések lehetnek?

2017. május 30., kedd




A földönkívüliek valójában nem azok, aminek látszanak?

Egy bizarr elmélet azt állítja, hogy a földönkívüli elrablások valójában meg sem történnek. Pontosabban megtörténnek, de egy teljesen más síkon. Egy nem fizikai, hanem asztrális síkon.

Ez az asztrális sík olyan, mint egy szellemvilág. Alapesetben nem tudjuk érzékelni, mérni, sem kimutatni a modern tudomány eszközeivel.

Az elménk mégis képes átkalandozni ebbe a világba, leginkább halál közeli élmények, álmok során.

Egyes hallucinogének segítségével bejérásunk lehet ezekbe a rejtett dimenziókba, ahol az idegen elrablások megtörténnek. Mert annyi bizonyos, és tényként kezelhető, hogy az idegenek által elrabolt emberek valós emlékekkel rendelkeznek.

Nem egy kísérlet bebizonyította, hogy azok a képek, amiket leírnak az utólagos beszámolóik során ezek az emberek, mind-mind olyan agyi területeket aktivizálnak, melyek az emlékezésért felelősek.

Vagyis ezek az emberek valós élményeket élnek át, ily módon közvetetten bizonyítható az, hogy az idegenek általi elrablások nagyon is valós élmények.

Ugyanakkor egy elmélet azt állítja, hogy ezek az elrablások nem a mi fizikai síkunkon történnek meg. És ennél is tovább megy: az idegenek valójában nem földönkívüli lények, hanem démonok, különféle paranormális entitások kivetülései.

Mindannyian rendelkezünk saját démonokkal, saját kísértésekkel. Ezek pedig egy idő után úrrá lehetnek rajtunk – állítják.

Lelkünket egy asztrális síkon rabolják el, és végeznek rajta különféle rituálékat, így a megélt események egy részére emlékezni fogunk.

A démonok azonban nem csak földönkívüliek alakját vehetik el lélekrablás során, hanem ezer másféle formát.

Ezeket az egyének különféle módon értelmezik, de a leggyakoribb értelmezési minta az ismeretlen lényeket illetően a földönkívüliekről szóló „séma”.

Valójában azét képesek a beszámolók szerint telepatikus módon kommunikálni egymással és velünk, mert démonok, és egy asztráltesttel rendelkeznek, amit nem kötnek a fizika törvényei.

Amikor valaki azt állítja, hogy valójában földönkívüli, csupán arról van szó, hogy a démonok már annyira eluralták a lelkét, hogy valójában már a teste felett is átvették a hatalmat.

Nem véletlen az sem, hogy soha nem találtak igazi, konkrét bizonyítékot a földönkívüli elrablásokra, mivel valójában nem a fizikai síkon történnek, ezért nem marad utánuk nyom sem.

Azt senki sem tudja, hogy ennek az elméletnek mekkora a valóságalapja, de nagyon sokan úgy gondolják, hogy lehet benne valami, ugyanis a démonok földönkívüliként való kivetülése tagadhatatlanul sokmindent megmagyarázna.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek démonok démon


Megtekintések száma: 209542





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet