Az idegenek galaktikus állatkertként használják a Földet? Ijesztő elmélet merült fel

2023. június 14., szerda
A földönkívüliek úgy figyelnek minket, mint egy galaktikus állatkert lakóit, állítja egy komoly csillagász.

Az a kérdés, hogy az ember egyedül van-e az univerzumban, régóta izgatja a fantáziánkat, de a világ legfőbb elméi is ezen rágódnak már évtizedek óta. Az a tény, hogy a földönkívüliek létére mutató bizonyítékok szinte teljesen hiányoznak, igencsak zavarja a kutatókat. Ez szerintük arra enged következtetni, hogy az idegenek már régen megtaláltak minket, de szándékosan elrejtik jelenlétüket, és inkább megfigyelőként szemlélik az életünket.

A METI (Messaging Extraterrestrial Intelligence) kutatói azt gondolják, hogy az idegenek egyfajta „galaktikus állatkertben” tartják az embereket, figyelve minket anélkül, hogy felfednék magukat, így elkerülhetik a Földön bekövetkező kultúrális sokkot.

\\”Talán a földönkívüliek úgy figyelik az embereket a Földön, mint ahogy mi az állatkertben nézzük az állatokat…\\”

Dr. Douglas Vakoch

Bár ez egy nyugtalanító gondolat, a tudományos közvélemény egyre inkább úgy véli, hogy az idegenek itt voltak, csak az emberiség nem vette észre. (Erre azért utalnak nyomok, lásd az ősi idegenek elméletet.)

Jean-Pierre Rospars, az Institut National de la Recherche Agronomique tiszteletbeli kutatási igazgatója elmondta:

„Valószínűnek tűnik, hogy a földönkívüliek galaktikus karantént állítottak fel, mert rájöttek, hogy kulturális szempontból zavaró lenne számunkra, ha megtudnánk hogy itt vannak.\\”

Egyes vélekedések szerint valamit azért rosszul csinálhattak, hiszen az emberiség hajnalán nem sokat adtak az álcázásra, hiszen mára már több tucat vallás alapult egykori ténykedéseikre...

\\”Az idegenek próbálnak megóvni minket az igazságtól, mert az emberiség nem képes megbirkózni létezésük valóságával.\\”

És ezt észlelted már? Az idegenek végre meglátogatták a Földet?

Ezt egyébként ezt még Sephen Hawking is kifejtette nem sokkal halála előtt.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 75332

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet