Az idegenek már a Föld körül állomásoznak? Hatalmas anyahajókat "takarnak el" a bolygó köré vetített hamis égbolttal?

2023. június 18., vasárnap




Már rég itt vannak, de a titkos kormányok nem akarják megmutatni az igazságot – állítják sokan.

Az idegenek már rég a Földön vannak, ezt nagyon sokunk érzi és sejti. Egyre több olyan beszámolóról tudni, akár a NASA volt kutatói közül is, akik szintén alátámasztják azt, hogy az amerikai kormány és az űrügynökség folyamatos kooperációban van földönkívüli tisztekkel, űrhajósokkal.

A NASA nem akarja, hogy mindenki tudja az igazságot: hogy a Föld körül már hatalmas anyahajók sorakoznak.

A világ semmit sem tud arról, ami a feje felett zajlik. Ha megtudnák az emberek, hogy nem mi vagyunk az egyedüli faj, és több száz földönkívüli faj létezik csak a Naprendszerben, azzal globális káosz uralkodna el a bolygón.

hitéleti válság lenne. Anarchia. A bolygó lakossága mivel nem tudná a kezelni a helyzetet, akár egy bolygóközi háborút is kirobbanthatna akaratlanul is, ezért döntöttek úgy a vezetők, hogy majd egy jövőbeli időpontban borítják ránk az információkat, azokat is lassan csepegtetve, ami már el is kezdődött.

Hiszen régen a Marson hallani sem akartak életről a NASA tudósai, ma már igen valószínűnek tartják. Nemrégiben pedig azt nyilatkozták, hogy ne az a kérdés, hogy rábukkannak-e az idegenekre, hanem az, hogy MIKOR.

A Föld körül hatalmas anyahajók, kozmikus bárkák keringenek, melyek egy a Nap mögötti, a mi bolygónkkal szimmetrikusan keringő bolygóról érkeznek.

Ezért nem látjuk ezt a bolygót soha, és ezért képesek az idegenek rejtve maradni előlünk.

Mindemellett a HAARP és a NASA segítségével egy összehangolt holografikus rendszer vetíti egy kamu égboltot a fejünk fölé, hogy mindebből semmit ne vegyünk észre.

A különféle bizarr égi jelenségek, amikor bolygók képei és hatalmas űrhajók sziluettjei rajzolódnak ki az égbolton, a holografikus rendszer kisebb hibái miatt vannak. Ahogyan az is, amikor különös, bizarr városok képei jelennek meg a felhők között.

De olyan eset is történt, amikor egy lépcső képe sejlett fel a felhők sűrűjében, teljesen megmagyarázhatatlan módon.

A rendszer tehát nem tökéletes. Sőt, egyes vélemények szerint azért van ennyi apró hiba, mert a holografikus rendszer készül összeomlani.

Ami pedig utána vár az emberiségre, az egy teljesen új világ, ahol nem az ember a világ középpontja, csak egy faj a sok közül.

A holografikus égbolt rendszerét maguk az idegenek fejlesztették ki, és adták át a műszaki megvalósításhoz szükséges információkat, mivel ők is úgy látták, hogy az emberiség nagy része még nem áll készen. Azonban eljöhet a nap, amikor a holografikus világ korlátai leomlanak, és meglátjuk, mi is vett minket körül igazából...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés haarp


Megtekintések száma: 293796





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet