Az idegenek módszeresen hatástalanítják a nagyhatalmak nukleáris fegyvereit?

2023. november 10., péntek




Évtizedek óta zajlik titokban a folyamat. Azt is elárulják a források, hogy miért.

Az itt látható fotó 1962 augusztusában készült, egy Amerikai Kormány által felügyelt atomenergiát használó, és azzal kísérletező területen.

Ilyen, és ehhez hasonló fotók rendre felbukkantak azóta, és az elmúlt néhány évtizedben világossá vált a emberiség számára, hogy az idegen repülő tárgyak előszeretettel ólálkodnak a különféle atomerőművel, nukleáris komplexumok közelében.

Ami azt illeti, az egyik leggyakoribb helyszín, ahol megjelennek.

Éppen ezért rengeteg különféle spekuláció látott napvilágot, melyek ezt a furcsaságot próbálták megmagyarázni.

A legtöbben úgy gondolták, hogy az idegenek azért láthatóak rendszeresen atomerőművek közelében, mert ellenőrzik azok működését.

A csernobili atomkatasztrófát követően ugyanis nem akarják még egyszer elkövetni azt a hibát, hogy ne segítenek megakadályozni egy ekkora mértékű pusztítást okozni képes kataklizmát.

A Föld ugyanis nem bírna ki még egyben ekkora atomkatasztrófát.

Nem egy alkalommal fotóztak már korábban is rengeteg különféle azonosítatlan repülő tárgyat hatalmas atomerőművek közelében.

Sőt, olyan helyeken, ahol üzemzavarok léptek fel, szinte mindig azonnal ott teremtek, és észlelte őket a személyzet, és a környék lakossága is.

Egyfajta csillagközi védelem alatt állhat az emberiség, ennek értelmében az idegenek nem hagyhatják, hogy atomenergiával pusztítsuk ki magunkat. Ugyanezen okból minden erejükkel azon vannak, hogy elkerüljünk egy esetleges atomháborút.

Ezért nem lehet az sem véletlen, hogy több ízben semmisítettek meg, tettek működésképtelenné nukleáris rakéta tölteteket.

Ha ezek ugyanis egy esetleges háború során bevetésre kerülnek, az globális fajkihalást eredményezne, és a Föld élővilágának teljes felbomlását.

Nem egyszer egy-egy reaktorblokk meghibásodása előtt idegen korongokat láttak a közelben, melyek előre jelezték, hogy baj fog történni.

Az idegenek ugyanis tudják, hogy néhány jól irányzott, magunk ellen önhibánkból elkövetett atomkatasztrófa nem csak a bolygó vágná haza, de minket is kiirtana, vagy visszataszítana a kőkorszakba.

Ha ez valóban igaz, akkor Amerika is azért szorgalmazza az atomenergiáról, de főleg a nukleáris fegyverekről való leszakadást más nemzetekre vonatkozóan, mert az idegenekkel kötött titkos paktum rájuk nézve - és az egész emberiségre nézve is - előnyös, a saját érdekünkben.

Ez rengeteg mindent megmagyarázna az USA elmúlt 20 évben tett lépéseivel kapcsolatban.

Hogy valóban így van-e, létezik-e ez a szövetség, arról nem sok információ látott napvilágot, de több különféle forrásból számoltak be arról, hogy az 1947-es roswelli eseményeket követően eshetett meg az emberiség és az idegenek közötti első nem hivatalos diplomáciai találkozó.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen civilizációk


Megtekintések száma: 120979





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet