Az idegenek módszeresen irtják a légkör élvilágát?

2017. május 7., vasárnap




Bizarr események sugallják azt, hogy az idegenek rejtett hadviselése már megkezdődött?

Egy férfi lencsevégre kapta, ahogy egy UFO-szerű dolog lebeg az égen, majd ugyanazon a napon tíz döglött madarat találtak egy közeli kertben. Köze lehet a két esetnek egymáshoz?

Calum Sherwood, a 23 éves videós megdöbbenve tapasztalta meg élete egyik legmeghatározóbb eseményét. Több UFO-t filmező is azt állította, egyszerre rettegtek, és töltötte el őket egy csodás érzés. Sherwood nem mondhatta ezt el magáról, ugyanis őt az őszinte döbbenet taglózta le napokon keresztül.

Az UFO észlelés után ugyanis legjobb barátja, Sharon Larkin, aki a közelben lakott, tíz földre hullott, halott madarat talált a kertjében.

Larkin azt állította, nem sokkal az UFO felfedezése után halk puffanásokat hallott a kertből. Legnagyobb döbbenetére megtalálta a madarak tetemeit, ezért rögtön fel is hívta a barátját, Sherwoodot. Ez a jelenség nem ritka az UFO észleléseknél, a szakértők két magyarázattal is előrukkoltak ezzel kapcsolatban.

Az egyik, hogy az objektum különös felhőréteget képez, ami megzavarja a madarakat a tájékozódásban, ezért azok lezuhannak, a másik pedig az, hogy a hajó sugárhajtóműve jégkristályokat eredményez a levegőben (mint a kondenzcsík), ami szintén halálos veszélyt jelent a repülő állatokra.

A közelben található a Sellafield atomerőmű, így a találgatások rögtön meg is indultak az esettel kapcsolatban. Egyes feltételezések szerint az idegenek az atomenergia miatt keresték fel a területet. A lakosok rettegtek, hogy áldozatul esnek egy esetleges támadásnak, ráadásul visszaemlékezve több furcsa eseményt is fel tudtak sorolni, ami az atomerőmű közelében történt.

Elképzelhetőnek tartják, hogy az UFO személyzete már régóta a helység látogatója.

Persze, a szkeptikusok tábora rögtön drónra vagy valami különleges házi technikára gyanakodtak, ám Larkin azzal védekezett, hogy bár a videó nem a legjobb minőségű, tisztán kivehető egy űrhajó formája.

A furcsa, világító lámpák körül pedig különös felhőképződés látható, ami megint csak egy pontot jelent az UFO-hívők számára. Majd a végül az elhullott madarakra hivatkozik, ami nem egyedüli eset, ugyanis a világ több pontján is ugyanazt a jelenséget rögzítették.

Egy kirendelt orvos csoport megvizsgálta a Larkin kertjében talált madarakat, amiken egyetlen külsérelmi nyom sem volt látható.

Ezzel rögtön kizárták az emberi beavatkozás lehetőségét, a madarakat nem lőtték le. Mivel a fajukat tekintve madarak és rigók voltak, kizárták a fajták béli összekülönbözés lehetőségét is, ráadásul erre utaló jeleket sem találtak. A szakértők így kijelentették, a madarakkal a zuhanás végzett. Különösnek találták, hogy a testrészeket nem lehetett elmozdítani a helyükről, ami még a hullamerevség szempontjából is egyedülállónak hatott. Több konspiráció szerint a madarak megfagytak az UFO közelében, ezért zuhantak le Larkin kertjébe.

A Met Office szóvivője végül azt nyilatkozta, hogy szó sincs UFO észlelésről, az egész csak egy repülő által húzott kondenzcsík. (A kondenzcsík a repülőgépek hajtóművei által elégetett üzemanyag, ami megfelelő magasságban érintkezésbe lép a levegőben lévő vízzel, majd az jégkristályok formájában kicsapódik, és felhőt képez.)

A szemtanúk nem elégednek meg ezzel a magyarázattal, ugyanis többen is látták a furcsa járművet a város felett. Sherwood az erőműben dolgozva vette észre, hogy az objektum a helység fölött lebeg. Elmondása szerint körülbelül 20 percig nézte azt. Több fotót is készített róla, amit átküldött a barátnőjének. A hölgy sokat foglalkozott UFO-kkal, ráadásul már máskor is szemtanúja volt a furcsa, lebegő objektumnak, de még ő sem tudta megmondani, hogy mi lehet az.

Alapos kutatás vette kezdetét, ahol kiderült, az egyik lakos 2010-ben sétálni vitte sötétedés után a kutyáját, aki hirtelen nagyon nyugtalanná vált. A gazdája felfigyelt a furcsa viselkedésére, majd felnézett az égre, mivel a kutya megállás nélkül bámulta azt. Ekkor pillantott meg egy különös, pirosasan világító, mozgó tárgyat. A leírás megfelelt az újonnan lencsevégre kapott UFO-ra. A férfi azt is nyilatkozta, hogy a tárgy először északi irányba indult meg a város fölött, majd megállt, és lejjebb ereszkedett. Egészen alacsonyan lebegett egy ideig, majd irányt változtatott, és nagy sebességgel eltűnt a szem elől.

elhullott-madarak

2004-ből is találtak feljegyzéseket az üggyel kapcsolatban. Több lakos is bejelentette, hogy furcsa, háromszög alakú, pirosasan világító objektumot láttak az égen. Az UFO az atomerőmű felé szállt, majd tízpercnyi lebegés után felszívódott.

A furcsa, lebegő tárgyat nem csak a város felett látták. Az 50 éves Morag Ritchie Aberdeenshire-ből az éjszaka közepén arra ébredt, hogy erős, villogó fényeket lát odakint. A furcsa UFO a skót ház felett lebegett, Ritchie még a négy lámpáját is meg tudta számolni. Nagyon megijedt, ezért felhívta a rendőrséget, ám mire azok a helyszínre értek, a titokzatos jelenség teljesen eltűnt.

Az újságok rögtön felkapták a híreket, a YouTube-on pedig vírusvideóként terjedt az észlelés. Azóta több bejelentés is érkezett az üggyel kapcsolatban, ám a legtöbbször csak hamis észlelésekkel akarták táplálni az UFO körüli misztikus légkört

megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 453418





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet