Az idegenektől ered a kereszténység?

2017. március 26., vasárnap
Egy Marson talált páratlan lelet szerint igen.

Egy idegenekkel foglalkozó tapasztalt szakember azt állítja, hogy a kereszténység nem is a Földről ered, hanem a Marson alakult ki először, és az idegenek terjesztették el.

A Föld csak egy másodlagos keresztény vallást "kapott" az égiektől, de a keresztény tanok eredeti szülőhelye a vörös bolygó volt.

A férfi, Scott C. Waring szerint erre több bizonyíték is van a Marson, és ezekről készültek felvételek is. Szerinte maga a marsi arc is egyfajta Istenábrázolás volt még abból az időből, amikor bálványozták őt.

Elmondása szerint a Marson található sziklák között már több olyat felfedeztek, melyeken különféle halovány freskók képét lehet látni, melyek utalhatnak Istenre és Jézus pontos eredetére.

Az egyik sziklán például megtalált egy arcot mely kísértetiesen hasonlít a torinói-leplen látható archoz.

Ez utóbbiról azt kell tudni, hogy a jelek szerint ez lehet a Jézus halott testét befedő lepel, azaz halotti lepel, melyen rajta maradt testének és arcának lenyomata. A hasonlóság valóban észrevehető a kettő között, noha a szkeptikusok szerint csak arról van szó, hogy az emberi agy előszeretettel lát egyes dolgokba arcokat, ábrákat, formákat.

Egy idegen kultúra élhetett a bolygón, ők hoztak létre mindent, az emberi kultúra és szerveződés is ennek az alapjaira épült, ebből nőtt ki idővel, mely valahogyan átkerült a Marsról a Földre.

Sőt, egy olyan elképzelés is akad, miszerint Jézus a mennybemenetelkor valójában csak a Marsra tért vissza. Ez esetben azonban jelen kellene lennie olyan civilizációs nyomoknak, melyek nem régebbiek 2000 évnél.

Scott C. Waring szerint ma is találhatunk olyan tárgyakat, faragásokat, domborműveket a Marson, melyek viszonylag frissek, és 1-2 ezer évnél nem lehetnek régebbiek.

Hogy van-e bármiféle alapja a férfi által mondottaknak, az erősen kétséges ugyan, de elgondolkodtató.

Elvégre sohasem lehet tudni, hogy egy napon mi fog majd kiderülni a Marsról, vagy a kultúránkról, esetleg a saját eredetünkről, ami alaposan megdöbbenthet majd mindenkit...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók összeesküvés vallás


Megtekintések száma: 439257

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet