Az idő újraindul a halál után - állítja egy bizarr teória!

2023. április 8., szombat




Dr. Robert Lanza szerint minden, így a tér és az idő is a tudatunktól függ.

A tudat határozza meg, hozza létre mindazt, amit az univerzumból és a világból érzékelünk.

Ha a tudat megszűnik létezni, vagy legalábbis elszakad a fizikai testünktől, akkor az idő is megszűnik létezni - állítja egy új teória, melyet kvantumfizikusok dolgoztak ki.

Dr. Robert Lanza szerint az egyének és az egyének tudata nélkül SEMMI sem létezik.

A kutatási alapján a szakember úgy gondolja, hogy a tér és az idő olyan dolgok, amikhez nem rendelhetünk a valóságban értéket, és nem mérhetők.

Az egész ugyanis nem más, mint az elménk szüleménye. A tudat az, ami érzékeli ezeket a "fogalmakat", és próbálja ráhúzni a világra.

A valóságban azonban nincs idő.

Dr. Lanza szerint a tudat képes elhagyni a teste, és az emberek halálakor meg is teszi ezt. Ezt hívja biocentrikus világképnek.

Ugyan a fizikai testünk meghalt és elenyészik, a tudatunk és az abban rejlő energia tovább fog élni, csak kvantumszinteken fogja ezt tenni, melyet jelenleg nem vagyunk képesek még érzékelni, de a jövőben erre is lehetőségünk lesz.

Annak idején már Albert Einstein is megmondta, hogy az energia nem tud elveszni, csak átalakulni, az örök és elpusztíthatatlan.

A relativitás elmélet is azt bizonyítja, hogy az időm és minden relatív a megfigyelő szemszögéből.

A tér és az idő szorosan összekapcsolódnak, és nincsenek a másik nélkül. Azt állítja, hogy a halálunk pillanatában gyakorlatilag az történik, hogy újra indul az idő, egy másik szemszögből, egy fizikailag nem létező asztrális tudat síkjában.

További kutatásokra van szükség, hogy Dr. Lanza teóriáját bizonyítani tudja, de azt állítja, hogy jó eséllyel néhány éven belül egy fizikai áttörés adhat választ ezekre a talányokra.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek túlvilág tudat


Megtekintések száma: 109900





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet