Az időutazó, aki 2 évet töltött a jövőben, mindenről beszámolt

2017. március 12., vasárnap




Egy évet töltött el 20137-ben, és egyet 2749-ben. Minderről részletesen beszámolt.

Hihetetlen sztorit fogsz most hallani. Egy elképesztő történetet, melyhez szükség a megfelelő nyitottság, és az, hogy elfogadd az időutazás lehetséges létezését.

Al Bielek ugyanis nem kevesebbet állít, mint azt, hogy 2 évet eltöltött a jövőben, méghozzá a távoli jövőben.

Onnan pedig visszatérve az ott látottakat, ott gyűjtött tapasztalatokat és a tudást szeretné átadni. Azoknak, akik hajlandóak őt meghallgatni.

A férfi először 6 hetet töltött el 2137-ben, a nem túl távoli jövőben, ami a legtöbb ember számára még így is roppant messzinek tűnik..

Ezután 2749-ben is eltöltött egy kis időt, és megtapasztalta, milyen lesz az emberiség jövője.

Elmondta, hogy nagyon fontos az által a megosztott információ, hiszen a jelenben is megindultak azok a folyamatok, amik ezekben az években teljesen kiteljesedtek.

És még a jelenben vagyunk képesek megállítani, elejét venni a dolgoknak, és megelőzni azt, amit ő élt át a távoli jövőben.

Állítása szerint ugyanis a jövőt az Új világrend hatalmas uralja, és a klímaváltozás felemésztette a bolygót.

Vagyis a jövőben bizonyossá válik, hogy a klímaváltozást nem sikerül megfékezni, és a Föld klímája egyszerűen össze fog omlani. Mindennek tetejében az emberiség nagy része kihal, de nem csak az extrém időjárás, és a mezőgazdaság ellehetetlenülése miatt, hanem az agenda 21 tervezet miatt is.

Ez a tervezet ugyanis az emberiség létszámát redukálja le a jövőben több milliárdról alig 500 millióra.

Al Bielek annak idején az U.S.S. Eldridge fedélzetén tartózkodott, azon a legendás hajón, melyen idő és térmanipulációs kísérleteket hajtottak végre.

Ez volt az a hírhedt philadelphiai kísérlet, melynek keretében nem várt hipertér ugrást végzett az a hajó, amire felszereltek egy különleges álcázó rendszert.

A második világháború alatt a US Navy felsőbb emberei és kutatói minden tudásukat felhasználva azon dolgoztak, hogy egy - a természettudományos lehetőségekhez képest - tökéletes álcázási technikát/technológiát fejlesszenek ki hadihajóik számára. Mondani sem kell, hogy ez mennyire fontos lett volna akkoriban.

Az elméleti hátteret az einsteini általános relativitáselmélet és az elektromágnesesség jelenségének ötvözése adta, melynek az a lényege, hogy ha egy test - a kísérletben ez majd egy hadihajó lesz - körül egy megfelelő erősségű mágneses mezőt alakítanak ki , úgy a test az ellenséges radarok számára láthatatlanná válik.

A látványos, és máig rengeteg dokumentum kapcsán titkosított kísérletet az U.S.S. Eldridge hadihajón végezték el. A hajó eltűnt, és mire újra felbukkant, a legénység egy része eltűnt, más része pedig beleolvadt a hajó anyagába, padlójába, és falazatába, de voltak, akiknek a végtagjaik tűntek el, vagy dematerializálódtak.

Al Bielek is részt vett a kísérletekben, és a hajón tartózkodott az incidens kapcsán. A hajó hipertér ugrást produkált, és egy időalagútba keveredett.

Ennek következtében kötött ki két különböző évben az idősíkok között. És ekkor élte át, milyen lesz a jövő, amelyet az Új világrend ural, egy klímaváltozás által leharcolt bolygón.

Természetesen megkérdőjelezhetőek Al Bielek szavai. De ha mégis igaza lesz, már senki sem fog megmenteni minket az egyre formálódó sötét erőktől, melyek az emberek életére törhetnek a jövőben.

összeesküvés titkos katonai projektek titkos katonai kísérletek időutazás titkos katonai technológia időutazók időgép


Megtekintések száma: 289061





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet