Az igazság a rákról

2016. május 17., kedd




Az emberiség történetének egyik legsúlyosabb fenyegetése mindig is a rák volt. A bestiális kór már a kezdetek óta velünk van, és közkeletű az a tévedés, miszerint a modernkori ember nyavalyája lenne, bár hozzá kell tennünk, hogy a modern életvitel nagyban hozzájárul a rák kialakulásához.

Már Hippokratész is feljegyzett több féle rákot a maga idejében. A jóindulatú tumorokat onkosznak nevezte, ami duzzanatot jelent görögül, míg a rosszindulatú tumorokat karcinosznak hívta, ami a rák görög elnevezése. A különös névválasztás oka valószínűleg a rosszindulatú daganat távoli hasonlósága egy rákhoz, a jól körülhatárolható, kör alakú középrésszel és az innen szerteágazó, vékony nyúlványokkal. Innen ered a sokat rettegett és hallott onkológia elnevezés is.

Ha valakinek ma azt mondják, hogy rákos, akkor voltaképp megkapja a halálos ítéletét. A modern orvostudomány közel ötven éve próbál kemoterápiás eszközökkel megküzdeni a kórral, azonban ezen eljárások sikeressége mindvégig kérdéses volt. Összességében elmondható, hogy a kemoterápia a lehető legbarbárabb megoldás, illetve válaszlépés volt a betegségre az orvostudomány történetében. Még a műtéti beavatkozások is jobb eredményt értek el, és kevésbé voltak károsak. Gondoljunk csak bele abba, hogy mi is pontosan a kemoterápia, és hogyan működik.

[caption id="attachment_3610" align="aligncenter" width="740"]rakos-beteg Ha valakinek ma azt mondják, hogy rákos, akkor az lényegében megkapja a halálos ítéletét.[/caption]

"A kemoterápia általános értelemben azt a gyógyító eljárást írja le, amelynek során vegyszerek testbe juttatásával a betegséget okozó mikroorganizmusok vagy sejtek egy csoportja elpusztítható. Legismertebb alkalmazási köre az onkológián belül a rosszindulatú rákos daganatok eltávolítását célzó terápia."

A kemoterápiás eljárások azonban azon az elven alapulnak, hogy a beteg szervezetébe juttatott vegyszer elpusztítja a gyorsan osztódó sejteket – ez ugyanis a rákos sejtek egyik fő tulajdonsága. Ez a hatás nem korlátozódik a daganatsejtekre, minden gyorsan osztódó sejtet károsítanak, ami miatt sok mellékhatással rendelkeznek. Vagyis ágyúval lövünk verébre.

Kétes eredetű kemoterápia

[dropcap]A[/dropcap]z orvostudomány története során számtalan fajta szert használtak kemoterápiás céllal, melyeknek enyhén szólva is kétes hatásfoka és eredete volt. A Mitotane nevű anyagot előszeretettel alkalmazták kemoterápia során, de soha nem lett tesztelve, hogy hogyan hat az emberi – pláne gyermek –szervezetére, mégis gyermekeknél javallott kemoterápiás eljárás volt. 1970 Július 8-án engedélyezték, és egy rovarirtó származéka.

[caption id="attachment_3608" align="aligncenter" width="740"]kemoterapia Több kárt tesz a szervezetben, mint bármi más, amit ismerünk.[/caption]

Ennél sokkal „érdekesebb” a Doxorubicin kemoterápia, aminek a melléhatásai közé tartozik a hányás, hasmenés, hajlamosság a fertőzésekre, és a szívmegállás. Orvosi körökben „Vörös halál” néven is ismert. Az Etoposide kemoterápia pedig ironikus módon képes leukémiát is okozni, valamint komolyabb szintű idegkárosodást.

doxorubicin-kemoterapia

Mitotane kemoterápia – Soha nem lett letesztelve milyen hatással van egy gyermek szervezetére. 1970 Július 8-án engedélyezték, és egy rovarirtó származéka.

Doxorubicin kemoterápia – Melléhatásai: leukámia, hányás, hajlamosság a fertőzésekre, szívmegállás. A „Vörös halál” néven ismerik orvosi körökben. 1987 December 23-án engedélyezték.

Etoposide kemoterápia – Hányás, idegkárosodás, leukémia. 1983 November 10-én engedélyezték.

Cisplatin kemoterápia – Ideg, vese, és halláskárosodás, hányás és fogékonyság a fertőzésekre. 1978 December 19-én engedélyezték.

Nevetséges vagy sem, de a mai napig ezek számítanak az egyetlen járható útnak sok esetben a rákkal folytatott küzdelemmel szemben. Kemoterápia, esetleg sugárkezelés, legvégső esetben műtéti eltávolítás. És ez így megy közel 50 éve.

Többet árt, mint használ?

[dropcap]A[/dropcap]rról nem is beszélve, hogy a kemoterápia kutatás az utóbbi pár évben egy közel 180 fokos fordulatot tett, ugyanis mindent kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy az eljárás nemhogy nem öli meg a rákos sejteket, hanem éppen hogy képes gerjeszteni a daganatokat.

A közelmúltban megjelent egy új tanulmány a szakértők által felülvizsgált Nature folyóiratban, mely szerint a kemoterápia nemcsak elősegíti a rákos sejtek terjedését, hanem károsítja az egészséges szövetet, ami körülveszi a daganatokat, továbbá a rákos sejtek teljes ellenállást fejlesztenek ki a népszerű kezelés hatására, átváltoztatva őket "szuper" rákos sejtekké.

rak-sejtek

Az egészségügyi rendszer egésze csak most ébred rá arra, hogy a kemoterápia, amely elismerten méreg, károsítja az egészséges, nem rákos sejtek DNS-ét, kiváltva olyan molekulák termelését, ami még több rákos sejtet hoz létre. Természetesen nem kell valakinek rakétatudósnak lennie, hogy erre a következtetésre jusson, mivel a józanész azt diktálja, hogy az egészséges sejtek felrobbantása az egészségtelen sejtekkel együtt kárt okoz az összes sejtben.

Mintha mindez nem lenne elég rossz, kiderült, hogy a kemoterápia egy másik fontos mellékhatása, hogy a rákos sejtek még virulensebben növekszenek, mint korábban a kezelés előtt. Ahogy a "szuperbaktériumok" és "szupergyomok", melyekről most már tudjuk, hogy ellenállás alakul ki válaszul a hagyományos gyógyszeres terápiákra és a kémiai permetezésre, illetve ezek a "szuper" rákos sejtek már nem reagálnak a kemoterápia legagresszívebb formáira sem, ami azt jelenti, hogy a rák önmagában egyre halálosabbá válik.

Sugárkezelés

[dropcap]A[/dropcap] sugárterápia napjainkban a daganatos betegek kezelésében a második leggyakrabban alkalmazott terápiás eljárás. Körülbelül a daganatos betegek fele részesül kezelése során valamikor besugárzásban.

A sugárkezelés lényegét nagy energiájú ionizáló sugárzás gyógyító célú alkalmazása képezi. A sugárzás az örökítő anyag (DNS) károsítása révén gátolja a sejtosztódást. Ez a folyamat azonban nem szelektív, és mind az ép, mind a daganatos sejteken egyaránt érvényesül.

sugarkezeles

Leggyakoribb tünetek

  • Agy ödéma keletkezhet, az alapbetegség okozta panaszok, ismét jelentkezhetnek vagy felerősödhetnek, pl. bénulások, görcsroham, fejfájás formájában. A kezelések döntő többségében megelőző jelleggel a betegek már agynyomást csökkentő kezelésben részesülhetnek
  • Koncentrációs készség és esetlegesen a memória zavarai fordulhatnak elő. Ritkán a panaszok csak hónapokkal a sugárkezelés után jelentkeznek (kései sugárhatás).
  • A besugárzott területen a hajhagymák károsodása, ezáltal következményes hajhullás (szaknyelven allopecia) jelentkezhet. A kezelést követően a hajhagymák regenerálódnak, és a haj visszanő.
  • Az agyszövetek kései elhalása (agyszöveti nekrózis), esetleg idegi kiesési tünetekkel. Hangsúlyosan követett és monitorozott mellékhatásról van szó, a modern dozírozási és tervezési sémák mellett ritkán fordul elő.
  • A hallás és látás romlása, attól függően, hogy az agy melyik részét érintette a sugárkezelés.

Megoldások

[dropcap]T[/dropcap]ermészetesen mivel továbbra is halálos, gyógyíthatatlan betegségről van szó, sorra lehet hallani az alternatív médiában különféle rákmegelőző, vagy rákgyógyító csodaszerekről. A kuruzslókon, és semmit nem érő placebo tablettákon túl azonban léteznek olyan alternatív gyógymódok, melyek már hitelt érdemlően bizonyítottak, és melyeket a gyógyszeripar megpróbál minden áron elnyomni.

Burzynski-terápia

[dropcap]A[/dropcap] lengyel dr. Stanislaw Burzynski kutatóorvos még a 60-as évek végén figyelt fel arra, hogy a rákbetegek vérében, vizeletében levő peptidek száma kevesebb, mint az egészséges emberekében, de olyan is van, hogy hiányzik.

A felismerés alapján jött rá, a peptidek segítségével a rákos sejtek átprogramozhatóak és ezzel elpusztíthatóak lehetnek. Burzynski emigrált hazájából és az Egyesült Államokban folytatta munkáját. Az USA-ban az orvos már két első betegét sikerrel kezelte Burzynski-terápiával 1976-ban. Harmadik betege, egy hólyagrákos férfi, aki eleve elutasította a kemo- és sugárterápiát, szintén felépült a betegségből. A férfi csak tíz évvel később, 65 éves korában hunyt el szívrohamban.

[caption id="attachment_3615" align="aligncenter" width="740"]dr-burzynski Dr. Burzynski - ma klinikát vezet, de még most is folyamatosan zaklatják a hatóságok[/caption]

A sikerek ellenére a 80-as és a 90-es években az amerikai Gyógyszerészeti Hivatal pereket akasztott az orvos nyakába, ám őt minden esetben felmentették. Az onkológus szakma egyes képviselői is folyamatosan támadják a különböző fórumokon. Igaz, olyanok is vannak, akik kiállnak az orvos mellett.

Pedig Burzynski terápiája nem toxikus a szervezet számára, nem öli az egészséges sejteket, tulajdonképpen sokkal finomabban közelít a betegekhez, mint a hagyományos kemo és a sugarazás. Az orvos terápiája mégsem érhető el minden beteg számára. Jóllehet a gyermekkori agydaganatok esetében kiemelkedően nagy sikerszázalékot mutatott fel, az amerikai Gyógyszerészeti Hivatal csak olyan gyermekek számára engedélyezte a Burzynski-terápiát, akik korábban már részt vettek hagyományos okológiai kezelésen, azaz sugarazták, kemózták őket. A terápiáról sikeres film is készült.

A youtube-on is elérhető dokumentum film nyitójelenetében egy bírósági meghallgatás során egy rendőr apa mondja el lánya történetét. Egy évvel ezelőtt egy agresszív daganatot diagnosztizáltak Crystin agyában, és a gerincében. Az orvosok azt mondták két lehetőségük. Vagy hazaviszik, hogy otthon haljon meg, vagy erős kemoterápiás és sugárkezelésnek vetik alá, de figyelmeztettek, a lányunk így is meg fog halni néhány hónap alatt.

A küzdelem mellett döntöttek. A kemoterápiát elkezdték, majd jött a sugarazás. A sugárkezelés során Crystinmásodfokú égési sérüléseket szenvedett a fején, a haja pedig sohasem nőtt vissza. A vizelete annyira mérgező volt, hogy kesztyűben kellett pelenkázniuk. 6 hónap letelte után, miután a kezeléseknek vége volt, még mindig agydaganatos volt. Az orvosok azt mondták, hogy sajnálják, de ennél többet már nem tudnak tenni. A szülőkkel közölték a tényt, hogy néhány hónapon belül elveszítik kislányukat.

A család nem adta fel. Hozzájuk is eljutott Dr. Burzynski híre, és úgy döntöttek, ez az utolsó esély arra, hogy megmentsék gyermekük.Az apa saját szemével látta Crystin felépülését. Miután elvittük a klinikára, egy hónap alatt jelentősen javult az állapota. A CT vizsgálatok kimutatták, hogy a daganat teljesen eltűnt az agyából. Miután abbahagyták a kezelést, 2 hónap múlva visszanőtt ugyan a daganat, de egy újabb 30 napos kezelést követően Crystin agyából sikerült véglegesen kipusztítani a tumort. Ezt egy másik, független CT vizsgálat is megerősítette. Visszakapta az életét. Újra boldog és vidám gyerek lett.

Crystinazonban hónapokkal később mégis meghalt. A jegyzőkönyv szerint agyi nekrózisban (agyszöveti elhalás). A sugárkezelés miatt elhaltak az agyában a szövetek. A boncolási jegyzőkönyv azt is megerősítette, hogy a lányom teljesen rákmentes volt. 52 ilyen klinikai esetből csak Crystin volt az egyetlen, aki rákmentesen halt meg. Nem a betegség miatt halt meg, hanem a sugarazás mellélhatásaitól...

Burzynski terápiáját annak ellenére nem "kanonizálták", hogy a hatóság engedélyével végzett egyik klinikai tesztje során 29 végső stádiumos betegből 13 teljesen felépült, nyolc pedig javulást mutatott.

B17 vitamin

[dropcap]A[/dropcap] másik ilyen reményteli alternatíva a B17 vitamin. A B17 vitamint azért nem használják a hagyományos orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az embereket. Évente több milliárd dollárt költenek kutatásokra és a rák kezelésére, ugyanakkor több milliárd dollárt azokra a gyógyszerekre, amelyek felveszik a rákkal szembeni versenyt. Ezek fényében a B17 vitamin eltusolása gazdasági lépés a gyógyszer gyártók által uralt világunkban.

A B17 vitamin ráadásul alacsony költségen előállítható, jóformán bárki hozzájuthat, mert leginkább a kajszibarack magjában található meg nagyobb mennyiségben. De fellelhető még a mandulában, a meggy, körte, szilva és alma magjában is. Jótékony hatását már 35 évvel ezelőtt is igazolták, amikor kutatók olyan a világtól elzártan élő törzsre bukkantak, ahol az öregek közül sokan megérték a 120 éves kort is. Kiderült, hogy a törzs tagjai nagyon sok kajszibarack magot fogyaszt élete során.

A Második Világháborúban, Dr. Max Gerson is alkalmazta ezt a vitamin páciensein, szintén nagy sikerrel. Jelenlegi életvitelünk nagyon káros szervezetünkre nézve. Egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy bevigyük a napi ajánlott vitamin és ásványi anyag mennyiséget. A természetes élelmiszerek egyre ritkábbak étrendünkben, míg a mesterséges és gyorséttermi ételek száma kétszeresére nőtt. Nagyszüleink idejében, egy vagy két generációval korábban éppen emiatt volt viszonylag ritkább a rák, mert akkor még az emberek egy döntően természetes étrendet folytattak.

b-17-vitamin

A B17 vitamin (vagy más néven laetril) azért használható jól a rákos megbetegedésekkel szemben, mert a rákos sejteket úgy képes elpusztítani, hogy közben az egészséges sejteket érintetlenül hagyja.

A B17 vitamin több részből álló anyag, melyek közül kettő glükóz, egy benzaldehid, egy pedig cianid. A cianid önmagában mérgező, és erre talán sokan fel is kapták a fejüket, hiszen egy jól ismert méregről van szó. Ezért is nagyon fontos megemlítenünk, hogy a cianid és a benzaldehid nem szabad molekulák, vagyis kötött állapotban vannak más molekuláris képződmények kötéseiben. Így pedig teljesen ártalmatlanok. Mi több, rengeteg élelmiszer tartalmaz ily módon cianidot, de fogyasztásuk éppen azért biztonságos, mert a cianid egy másik molekula részeként van jelen.

A rákos sejtek egy olyan enzimet tartalmaznak, amely az egészséges sejtekben nincs meg. Ez abéta-glükozidáz, az úgynevezett felszabadító enzim. Ez az enzim szabadítja fel a benzaldehidot és a cianidot, így pusztítva el a rákos sejteket. És ez még nem minden. Az egészséges sejtekben van egy úgynevezett rodanáz enzim, ami megfogja a szabad cianid molekulákat és ártalmatlanná teszi őket oly módon, hogy kénnel kapcsolja össze őket.

Azáltal, hogy a cianid rodanázhoz kötődik, cianát lesz belőle, amely egy semleges anyag. A rákos sejtek nem tartalmaznak elegendő ként ehhez! Egy másik szempont, ami fenomenális természetes megoldás a rák gyógyítására az, hogy a laetril vagy B17 vitamin, 2 rész glükózt tartalmaz. A ráksejteket nem oxigén élteti, mint a normális sejteket, amelyek (aerob) környezetben élnek, hanem a cukor erjesztése által növekednek,(anaerob) környezetben. Mivel az amigdalin 2 glükóz molekulát tartalmaz, a ráksejtek ” örömmel” metabolizálják, fogyasztják azt.

Eléggé hírhedt a témában Jason Vale, egy new yorki fiatal férfi meghökkentő története. Amikor már minden más tradicionális gyógymód csődöt mondott, kipróbálta a B17 vitamint. Miután végső stádiumú rákkal diagnosztizálták, elkezdett sárgabarack és őszibarack magvakat fogyasztani. Egy pár hónap múlva daganatai zsugorodni kezdtek az orvosok nagy meglepetésére.

Ezzel az információval Jason elindította saját weboldalát. Leírta gyógyulásának történetét. Aztán elkezdett magvakat árulni a gyógymódot alátámasztva. Ez egy olyan hiba volt, amelyért 20 év börtönnel súlytották.

Az FDA- Amerikai Élelem Ellenőrző hivatal szerint, nincs olyan gyógymódja a ráknak amely nem mérgező vegyületeken alapul, melyek forgalmazása illegális.

Természetesen a gyógyszer lobbinak nem érdeke az, hogy a B17 széles körben elterjedjen. Az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták. Sőt, sok esetben azt a pletykát terjesztették, hogy a kajszibarack mag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja. Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszibarack magtól, még akkor sem, ha nagy adagban fogyasztott belőle.

Gerson-diéta

[dropcap]A[/dropcap]z ismert Dr. Max Gerson 1881. október 18-án született a németországi Wongrowitz-ban. Egyetemi tanulmányait Bresslauban, Würzburgban és Berlinben folytatta, diplomát a Freiburgi Egyetemen szerzett. Dr. Gerson, aki súlyos migrénektől szenvedett, felfedezte, hogy étrendi változtatásokkal meg tudta előzni ezeket a bénító fejfájásokat.

A degeneratív betegségek természetével és gyógyításával kapcsolatos nézetei akkor változtak meg drámaian, amikor egyik betege, aki a Gerson-féle "migrénes étrendet" követte, nem csupán a migrénből gyógyult ki, de a bőr tuberkulózisból is. Eredményeit a világ vezető orvosi szaklapjainak tucatjában publikálta, és ezzel alapozta meg a Gerson Terápiát, ennek a betegségnek az első gyógymódjaként.

gerson-dieta

A Gerson-szemlélet szerint a daganat csupán tünete a szervezet egészét érintő, súlyosan kóros állapotnak. A cél tehát: újraéleszteni a szervezet védekező mechanizmusát, aktiválni a teljes immunrendszert.

1946-ban Claude Pepper szenátor felkérte dr. Gersont, hogy tegyen tanúvallomást a rákmegelőzés és -gyógyítás reformját megcélzó Pepper Nealy-féle Rákellenes Törvényjavaslat mellett. A doktor kongresszusi bizottság előtt elhangzott tanúvallomását több oldalnyi terjedelemben rögzítették.

Az ügy kapcsán Raymond "Swing„ Graham, az ABC tudósítója 1946-ban élő adásban bejelentette, hogy a történelemben először fedezték fel a rák gyógymódját, ami óriási visszhangot váltott ki Amerika-szerte. A legérdekesebb azonban a történetben, hogy az állását 30 éve sikeresen betöltő Grahamet két héten belül kirúgták, az 1946-os rákellenes törvényjavaslat pedig azóta is az Egyesült Államok nyomtatványtárában porosodik, leszámítva azt az aprócska tényt, hogy dr. Gerson többoldalas vallomása helyén ma egy üres lap található – vagyis az amerikai kormány hivatalos dokumentumaira vonatkozó szabályozás ellenére a vallomást egész egyszerűen törölték.

Természetesen  Morris Fishbein - ő volt az American Medical Association (Amerikai Orvosi Társaság) elnöke -  állította félre. Gerson ugyanis azt hangoztatta még emellett, hogy a cigi káros az egészségre, holott Fishbein dohányt is reklámoztatott orvosokkal. Igen, jól olvasták. Dohányt!

Sok híres doktor azzal érvelt, hogy a rák néha képes spontán gyógyulni, valamint egyeseket félre diagnosztizálnak, így nem gyógyított soha rákot a terápia, azonban ennek rengeteg ellenbizonyítéka van a másik oldalon.

A Gerson diéta nem csupán egy újabb étrendet foglal magába, nagyon sok pihenést igényel. Rohanó életmód mellett, hiába tartjuk be az étkezési előírásokat, a kúra hatásfoka messze elmaradhat a kívánt eredménytől. Az önmagunkra való odafigyelés elengedhetetlen velejárója a terápiának. Mindenképpen válasszunk egy olyan hobbit magunknak, mely stresszoldó hatású, megnyugtató és jó érzést okoz számunkra. Ez lehet valamilyen kreatív foglalkozás, de akár a zenehallgatás, vagy a művészetekre való odafigyelés is segíthet. Kerüljük az izgalmakat és az olyan helyzeteket, mely szomorúságot válthat ki belőlünk, mert mindez rontja a Gerson diéta hatékonyságát.

[caption id="attachment_3626" align="aligncenter" width="740"]geron-dieta-etrend Egy tipikus Gerson-diétás menü[/caption]

Az étrendre visszatérve, néhány értékes, tapasztalat alapú tanácsot teszünk itt közzé, mely könnyebbé teheti az életmód váltást, ugyanakkor nagyobb hatásfokot biztosít számunkra.

Az édességek minden formáját zárjuk ki az életünkből, mert ez már önmagában is mérgeket jelent a szervezetnek, melyek lebontása sok többlet energiával jár szervezetünk számára. Hasonlóképpen, az emésztésbe fektetett energiával való spórolás okán, pár hónapig ne fogyasszunk tejtermékeket és finomított gabonaféléket, fehérkenyeret és ehhez hasonló pékárut, mert ezek nehezen emészthetők, még akkor is, ha nem tartalmaznak adalékanyagot.

Főzés alkalmával hagyjuk el az erős fűszereket, ezeket inkább gyógynövényekkel pótoljuk, melyek harmonikusabb ízt kölcsönöznek ételeinknek és kevésbé megterhelők számunkra. Ilyenek a rozmaring, bazsalikom, borsikafű és még sok más. Bioboltokban kaphatunk ehhez segítséget, hogy melyik fűszert mivel helyettesítsünk, természetesen nem fogjuk tudni ugyanazt az ízt előállítani, ez egy más életvitel más ízekkel. A Gerson diéta ételeinek előállításakor hatékonyabbak vagyunk, ha főzéskor nagyon kevés vizet használunk, így megmaradnak a tápanyagok, vitaminok.

Amennyiben nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt nyersen fogyasztunk, továbbá friss saláta az előétel az étkezések alkalmával, úgy könnyebben áthidalhatjuk a nehézségeket. Fontos, hogy főzéskor ne használjunk aluminium edényt, legjobb megoldás a rozsdamentes acél alkalmazása. Az aluminium belekerülhet főzés alkalmával az ételekbe, onnan pedig szervezetünkbe, minek során folyamatosan mérgezzük magunkat egy méregtelenítő diéta kellős közepén.

Harry Hoxsey rákgyógyító formulája

[dropcap]T[/dropcap]öbbször lett letartóztatva, mint bárki más az egészségügyi történelemben. Az általa kifejlesztett gyógynövényes kezelés sikerrel gyógyította a rákot. Mikor a hatóságok elővették, nem hagyta magát. Az egyik legkiélezettebb harcot vívta meg magánemberként a gyógyszeriparral. Előtte korábban ennyire nyíltan és agresszíven soha nem ment neki a teljes orvosi társadalomnak.

Többször kihívta maga ellen az AMA, FDA és társai duót, de azok sohasem válaszoltak, vagy reagáltak. Anélkül hogy lejöttek volna a klinikához és teljes klinikai tesztek során vizsgálják felül a dolgokat, azt mondták, hogy ismereteik szerint nem működhet a szer, és ezzel le is tudták. Később Morris Fishbein felajánlotta neki, hogy felvásárolja a felfedezését hatalmas pénzért cserébe Hoxsey nem foglalkozhat többet rákkutatással, és az összes jog Morrisra száll. Ebbe nem ment bele, ekkor megindultak a nagy csatározások.

[caption id="attachment_3629" align="aligncenter" width="740"]harry-hoxsey Harry Hoxsey a címlapon[/caption]

Egy nap néhány ismeretlen alak jelent meg Hoxsey-nál, akik arra kérték, egy demonstráció keretében mutassa be, mit tud formulája. Thomas Mannix, egy nyugdíjazott rendőr volt a demonstráció alanya, kinek vállából egy rákos daganat került eltávolításra, majd a formulával kezelve teljesen fölépült a kórból a férfi.

Ezek után nem meglepő, hogy Hoxsey-t két év alatt több mint százszor tartóztatták le, ilyen-olyan okok miatt. Al Templeton végezte ezeket a letartóztatásokat főként, azonban később, mikor testvére, Mike Templeton megbetegedett (rákot diagnosztizáltak nála), elment Hoxsey egyik privát klinikájára, s a doktor sikeresen meggyógyította őt a rákból.

[caption id="attachment_3630" align="aligncenter" width="739"]rakos-beteg-meggyogyitasa-hoxsey-formulaval Thomas Mannix állapota a kezeléseket követően, időrendi sorrendben. Túl volt már a kemoterápián és a sugárkezelésen, az orvosok pedig csupán heteket jósoltak neki. A Hoxsey-formulának köszönhetően sikeresen felépült.[/caption]

Ettől kezdve Al mintha teljesen meggondolta volna magát, egy csapásra Hoxsey mellé állt, és egyik legfőbb pártfogójává vált. Akárhányszor került bíróság elé, ezek a meggyógyult páciensek sohasem vallottak ellene, csak mellette, ezért voltaképpen majdnem minden támadó jellegű bírósági ügyet sikeresen megnyert.

A bizonyítások során kiderült, hogy Hoxsey formulája nem csodaszer, mert nem gyógyítja meg minden esetben a rákot, ennek ellenére jelentősen jobb sikerrátával rendelkezett, mint a sugárzásos kezelések, vagy a kemoterápia.

Végül Hoxsey beperelte Morrisékat és a történelemben először, meg is nyerte a pert az AMA-vel és Morris Fishbeinnel szemben. Morris később lemondott, és bevallotta, hogy a szer valóban hatásos lehetett, de ez akkor már senkit sem érdekelt.

A sors iróniája, hogy Hoxsey prosztatarákban halt meg 1974-ben, de utolsó pillanataig is azt állította, hogy a termékei nagymértékben lassították a daganatok burjánzását. Tény, hogy a rákot 1966-ban diagnosztizálták nála, tehát nyolc évig élt még ezután, és csak hat hónappal a halála előtt egyezett bele a műtétbe – ezek szerint túl későn

Szódabikarbónával a rák ellen

[dropcap]T[/dropcap]  Tullio Simoncini szerint a Candida Albicans nevű gomba okozza a rákot, és nem genetikai eredetű betegség. Szódabikarbónával gyógyította a rákot, mivel ez a gombák legnagyobb ellenfele a mai napig. Azt vette észre, hogy a rákos tumorok közös jellemzője mindig az, hogy fehérek.

Akárcsak a gombák. Akárcsak a Candida. Ezt az állatvilágban is igazolták, a hangyák bizonyos gombafajra adott válaszaiból. A hangyát gazdatestté alakítja a gomba, de a boly ezt észreveszi, és elszeparálja messzire a bolytól, mert miután kikel belőle a gomba, nagyon veszélyes spórákat szór a környezetébe.

[caption id="attachment_3635" align="aligncenter" width="740"]tullio-simoncini Tullio Simoncini[/caption]

Képes kolóniákat kiirtani. Ez esetben a gomba okozta mindig a hangyák halálát, nem a hangya halála nyitott teret a gombának. Mikroorganizmusokhoz hasonlóan képesek belépni a szervezetbe, majd ott masszív tömböket, tumorokat alkotni.

A Candida nagyon gyakori nőknél, náluk több a rákos. Alapesetben a vaginában található meg nagyobb mennyiségben a Candida Albicans, de minden emberben van valamennyi, és az immunrendszer tartja egyensúlyban a populációt. Ha a szervezet egyensúlya kibillen,  a Candida elszaporodik, és tumorokat alkothat.

Hogyan alkot tumorokat? A tumor tulajdonképpen a gombás fertőzés eredménye. Nem közvetlenül a Candida maga. Ahol megtapad a gomba, egyfajta immunreakcióra készteti a környező sejteket, melyek egyre csak növekednek, de azokat mindig elpusztítja, elgombásítja a Candida.

Tulajdonképpen a tumor nem más, mint a szervezet elkeseredett reakciója a gomba terjedésének megfékezésére.

[caption id="attachment_3636" align="alignleft" width="205"]rakos-sejt-mikroszkop-alatt Rákos sejt mikroszkopikus nagyításban. Érdekes módon több tekintetben is úgy néz ki, mint a Candida Albicans.[/caption]

Simoncini szerint az áttét sem rákos sejtekről szól, melyek leválnak a tumorról. Azok is gomba részecskék, spórák, melyek a testen belül bárhol megtapadhatnak. Egyesek szerint biopsziák és egyéb beavatkozások alkalmával történnek meg mindig az áttétek, mert ilyenkor megbolygatják a gomba kolóniát, és leszakadhatnak apró darabok belőle, amik elkezdenek vándorolni.

A betegnek egyetlen esélye van, az immunrendszerének maximális visszanyerése. Ehelyett kemoterápiát, meg sugárkezelést kap, ami az immunrendszert tönkreteszi, és legtöbbször ezzel meg is ásták a sírjukat. Ezer éves írásokban is le van írva a szódabikarbóna pozitív hatása a rákra.

Simoncini ellen rengeteg hatósági fellépés történt, mert kuruzslással vádolják. Orvos kollégái szerint elmélete légbőlkapott, és a szódabikarbónás gyógyítási eljárás eredményességét soha nem sikerült minden hitelt érdemlően bizonyítani.

Dr. Royal Rife frekvencia készüléke

Az ifjú tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató, felfedező Legismertebb találmányai a frekvencia-készülék, valamint az univerzális vírus-mikroszkóp, mely hatvanezerszeres nagyítással és harmincegyezerszeres felbontó képességgel rendelkezett, amivel képes volt 10 nm-es alakzatok megkülönböztetésére is, és ezzel felülmúlta az elektronmikroszkópokat.

Bizonyos audió-spektrumos rezonáns frekvenciákon működő készülékeket is alkotott hélium gázcsövekkel, amikkel sikeresen tudott különböző betegségeket gyógyítani, a rákot is beleértve. A Heidelbergi Egyetem díszdoktorrá fogadta őt korai munkáiért.

[caption id="attachment_3640" align="aligncenter" width="740"]royal-rife Dr. Royal Rife és elektrom mikroszkópja[/caption]

Szuperfinom mikroszkópjainak köszönhetően felfedezte, hogy minden betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Évekig kísérletezgetve feltérképezte minden általa veszélyesnek tartott baktérium és vírus halálos oszcilláló frekvenciáját. Többféle ilyen rezonáns frekvenciákon működő készüléket alkotott különféle betegségek, többek között a rák-betegség, gyógyítására. Rife ötvennél is több vírusra határozta meg – abszolút precizitással – azok halálos frekvenciáit. Sajnos mára már nagyon kevés adat maradt meg.

Már 1934-ben (a kutatásainak kezdeti fázisában) Rife és kollégái 16 súlyos rákos beteget kezeltek, akiket az akkori orvostudomány menthetetlennek vélt. Minden páciensén ezt a rezonáns frekvenciával besugárzó készüléket használta háromnaponta, három percig.

[caption id="attachment_3641" align="aligncenter" width="740"]virus-kollekcio-royal-rife Vírusok képeinek kollekciója, melyeket Royal Rife készített mikroszkópja segítségével. Úgy gondolta, hogy a rák nem más, mint egy vírus.[/caption]

Azt észlelte, ha ennél többször kezelte volna őket, akkor a tömegesen elpusztult mikroorganizmusok gyorsabban halmozódtak fel, mint ahogy azokat a szervezet képes lett volna eltüntetni. A kezelés során a rákos daganatok fokozatosan visszahúzódtak. Három hónap alatt tizennégy beteg teljesen felépült. További négy hét után a két megmaradt beteg állapotát is sikerült stabilizálni, majd lassan kigyógyítani. A teszt 100%-os sikernek volt tekinthető.

Rife 1953-ban így írt tapasztalatairól és az 1934-es gyógyítási eredményeiről: „A frekvencia készülék általi gyógykezelés során a betegek semmiféle fájdalmat nem éreznek, semmiféle hang nem hallható, és semmiféle érzés sincs. Egy cső kivilágosodik és három perccel később a gyógykezelés véget is ér. A vírus vagy baktérium elpusztul és a test természetes úton rendbe hozza magát azok toxikus hatásától. Egyidejűleg többféle típusú betegséget is lehet így kezelni egycsapásra…” A vizsgálatok hat orvos felügyelete alatt zajlottak.

[caption id="attachment_3645" align="aligncenter" width="740"]morris-fishbein Morris Fishbein - több alternatív rákkutatónak is meggyűlt a baja vele.[/caption]

Az akkori Amerikai Orvos Társaság következetes és megsemmisítő hadjáratot kezdett Rife és társai, valamint minden frekvencia készüléket használó orvos ellen Morris Fishbein veeztésével.

  • 1939 márciusában egy orvos szimpatizáns laboratóriuma – mialatt éppen felkereste Rife-ot -, rejtélyes körülmények között kigyulladt és porig égett le. Az ottani kutatók Rife módszerének megerősítését tervezték bejelenteni. A lángok pillanatok alatt olyan iszonyatos méretűek lettek, amit a New York Times főoldalas cikke szerint hetvenöt ember sem tudta eloltani több órán keresztül.
  • 1944-ben valaki megmérgezte dr. Milbank Johnson pszichológiai és klinikai gyógyszer professzort néhány órával egy sajtó-konferencia előtt, ahol társasága az 1935-38 közötti kutatási eredményeit akarta közzétenni. A mérgezés egy kórházban történt, ahová közvetlenül a konferencia előtt szállították be. Röviddel a halála után az általa alapított társaságának minden iratát megsemmisítették, ma már a létezését is tagadják.

A Dél-Kaliforniai Egyetem ezen társaságának megmaradt tagjai 1944-től szó szerint halálfélelemben éltek. De nem minden iratot sikerült megsemmisíteni, és a felépült betegekről is vannak más beszámolók, tanúvallomások.

[caption id="attachment_3642" align="aligncenter" width="740"]dr-royal-rife-ujsagcikk Korabeli újságcikk[/caption]

Rife egyik szimpatizánsa, dr. Raymond Seidel, publikált egy cikket a Smithsonian-ben. Az írás megjelenése után észrevette, hogy minden lépését követik, és egy sikertelen fegyveres merényletet is követtek el ellene. Röviddel később egy újonnan alkalmazott technikus ellopta Rife univerzális mikroszkópjának legértékesebb kvarc-prizmáját, és ezzel használhatatlanná tette azt.

A frekvencia készülékek egyetlen gyártója a Beam Ray Corporation tönkrement egy koholt pereskedésben, annak ellenére, hogy a vádak alól sikerült tisztáznia magát.

„…és a dolog, ami igazán megkapott engem és mindennél jobban a kutatásba hozott, az egy gyomorrákos ember esete volt. … Odavonszolta magát egy vizsgálati-asztalra, már a rák legutolsó fázisában; csak egy csont-zsák volt. Ahogy ott feküdt az asztalon dr. Rife és dr. Johnson azt mondta, ‚csak tapintsd ki ennek az embernek a gyomrát.’ Így odaraktam a kezem abba az üregbe, ami a hasa helyén volt és az csak egy üreg volt, mert olyan sovány volt; a gerince és a köldöke majdnem összeért. Szóval odaraktam a kezem a gyomrára, ami egy kemény tömeg volt, ahol egy teljes maroknyi, közel szív alakú daganat volt kitapintható. Teljességgel kemény volt! És arra gondoltam, hú, itt már semmit se lehet tenni. Nos, adtak neki egy kezelést a Rife frekvenciákkal, és két hónapig tartó kezelés után, a legnagyobb megdöbbenésemre, a beteg teljesen felépült. Olyan jól rendbejött, hogy még a kezelés ideje alatt engedélyt kért, hogy elmehessen El Centroba a farmjára, mert látni akarta a jószágait. Dr. Rife azt mondta, ‚Még nincs annyi erőd, hogy El Centróba vezess.’ ‚Dehogynem’ válaszolta ő. Tény hogy ő maga vezette a saját kocsiját El Centro-ba, ahol volt egy beteg tehene és az egész éjszaka fennmaradt vele, hogy segítsen rajta. Másnap meg, mindenféle pihenés nélkül, visszavezette a kocsiját – szóval el lehet képzelni mennyire rendbe jött.”

Egyes orvosokat lefizettek, hogy meghamisítsák az eredményeiket, másokat – akik erre nem lettek volna hajlandóak – megfélemlítettek, vagy orvosi praxisuk elvételét helyezték kilátásba. Arthur Kendallt közel negyedmillió dollárral vesztegették meg, aki ezután a munkáját otthagyva váratlanul Mexikóba vándorolt ki.

rakgyogyszer

Rife-ot és társait is bíróság elé állították. A bíróság a gyógyítások tényeit nem tekintette beszámíthatónak! Rife minden kutatási eredményét, iratát, feljegyzéseit elkobozták a hatóságok. Rife maga 1946-ig bírta, míg idegileg megviselve, iszákos lett, és fokról fokra eladta a laboratóriumát. Egy másik – Rife-tól független – laboratórium, ahol hasonló „gyógyító elektromos energiás” kutatások folytak, a lángok martalékává vált, megint csak rejtélyes körülmények között. Csak egyetlen orvos maradt, dr. James Couche, aki minden atrocitás ellenére is kitartott… ameddig bírta.

Utópia?

[dropcap]G[/dropcap]ondoljunk csak bele, hogy mi történne, ha a rák hirtelen gyógyíthatóvá válna. Az onkológia haszontalan ággá válna, onkológusok és szakember százezrei mennének tönkre, és lennének munkanélküliek.

A kemoterápiát előállító gyógyszergyárak is a csőd szélére kerülnének, vagy a sugárkezelő berendezéseket gyártó vállalatok is. Ezt pedig nem engedhetik meg, és foggal, körömmel küzdeni fognak azét, hogy a halál iparosított intézménye továbbműködjön.

Cikkünknek még nincs vége, hamarosan folytatódik...

rák rákkutatás rákgyógyszer eltitkolt tények gyógyszerlobbi


Megtekintések száma: 21710





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet