Az igazság pillanata: kitálalt a dán kormányfő a bevándorlásról! Ez a feje tetejére állíthatja az EU-t!

2021. március 30., kedd
Őszintén beszélt a párhuzamos társadalmakról, és a mesterségesen keltett bevándorlásról is. Olyan dolgokat mondott, amik átformálhatják az EU-t.

Lars Lokke Rasmussen, a dán kormányfő elmondta azokat a nagy igazságokat, amiket már rég ki kellett volna mondani az Európai unión belül más politikusoknak is.

Mondhatnánk azt is, hogy ez egy igen megrázó, nagyon nagy meglepetéseket okozó igazságbeszéd az EU végnapjairól, és arról, hogy az EU nagy magas rangú politikusai hogyan tették tönkre Európát, hogyan kínálták fel tálcán a keresztény kultúrát az iszlám előtt.

"Dánia számára katasztrófa volt a 2015-ös menekülthullám, és elmondta, hogy a Németországgal közös határon továbbra is fenntartják az ellenőrzést, egészen addig, amíg az illegális migránsok komoly kihívást jelentenek, biztonsági szempontból is." - mondta el.

Őszintén beszélt arról, amit az Eu vezetése egyszerűen nem akar elismerni: mégpedig arról, hogy komoly gondok vannak évek óta az Európán belül kialakult párhuzamos társadalmakkal.

A bevándorlók egyszerűen nem akarnak intergrálódni.

Sőt, saját törvénykezést akarnak, már most is saját törvényeik szerint élnek, és vannak olyan részei a városoknak, ahová fehér embernek tilos a bejárás annak ellenére, hogy a saját hazájáról van szó.

“Mindig azt mondom, hogy olyan Dániát szeretnék, amely nyitva áll mindenki előtt, akiben megvan az akarat ahhoz, hogy ennek a társadalomnak a része legyen. Titeket szívesen látunk, de be akarom zárni a kaput azok előtt, akik valami egészen mássá akarják változtatni társadalmunkat”

Míg az Eu gettókat akar kialakítani, és már ki is alakított számtalan helyen, addig Dánia kormányfője ki akarja ezeket a bevándorlók áltla lakott gettókat takarírani az országból.

Akit kell, hazatoloncolnak majd, aki pedig tud, és megvan rá az esély, azt integrálják.

A tervek szerint azt is bevezetik, hogy a gettónak minősülő területeken legalább egy évig kötelező egész napos gyermekellátó intézményekbe járatni a gyermekeket, ellenkező esetben csökkenthető a család szociális támogatása. 

A segély akkor is csökkenthető lenne, ha egy család kívülről beköltözik egy elgettósodott területre.

Jól látható tehát, hogy Dánia kormányfője tisztában van a VALÓS problémákkal, ez pedig alig mondható el néhány politikusról az EU-n belül.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika


Megtekintések száma: 33501

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet