Az illuminátusok már a templomokban vannak? terjeszkedik a sötétség!

2023. szeptember 27., szerda




Az egyház hamarosan elbukik, és egy Új világrend köszönthet be! Ebben mindenki benne van, az angol királyi családtól kezdve a Rothschildekig!

Lehet, hogy nagyon közel van már az a bizonyos végiítélet, amikor az emberiség elérkezik a sorsfordító pillanathoz, és a nagy világégés is bekövetkezik.

Arról van szó ugyanis, hogy alapjaiban véve változhat meg minden.

Az Új világrend már egy ideje tervezi a genocídiumot, azaz a nagy népirtást. Ebben titokban mindenki benne van, különféle titkos társaságokon, fedőszervezeteken át.

Az angol királyi családból II. Erzsébet és Vilmos herceg is beletartozik abba a titkos tömörülésbe, mely azt tervezi, hogy hamarosan világuralomra tör. Sőt, Vilmos herceg nemrég el is szólta magát ezzel kapcsolatban.

Nemrég a Vatikán egyik fő szóvivője is beszélt már arról, hogy túl sokan vagyunk a Földön, és hogy erre valamiféle megoldást kellene találni.

Ez a Vatikáni szóvivő ugyanakkor arról is beszélt, hogy egy egységes, globális jogbíróságot kellene létrehozni, nemzetközi jogok felett álló hatáskörrel. Ez pedig gyakorlatilag az Új világrend megteremtésének jogalapját készítené elő.

Vilmos herceg eredetileg egy Londonban megtartott gálaesten tett érdekes, az Új világrend közeledtére utaló kijelentést. Elmondta, hogy csak az ő élete alatt megfeleződött az élővilág populációja, és ez nem tartható tovább.

Hogy mikor vezetnek be első lépésként valamiféle szabályozást a szaporodásra, csak idő kérdése.

A Rothschilek pénzügyileg ellehetetlenítették a tehetős Amerikát és más nemzeteket, adósságba sodorták a Föld lakosságának jelentős részét.

Alapjaiban változnak meg a világhatalmi viszonyok, és egy egységes, totális kontrollra lépülő rend jön létre a nyugati világ romjain.

Az illuminátusok az elmúlt 5-10 évben már beették magukat az egyház vezetői pozícióiba. 

Maga a pápa is illuminátus sok forrás szerint, ezért támogat számos olyan intézkedést, és kampányol a mesterséges bevándoroltatás mellett.

Az egyház célja ugyanis jelenleg a káosz megteremtése.

A káoszon ugyanis idővel eluralkodhat majd az a rendszer, melyet az illuminátusok már oly régóta tervezgetnek...

A cikknek folytatása következik...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés illuminátusok háttérhatalom genocídium globális világelit


Megtekintések száma: 87138





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet