Az indigó gyerekek rejtett parapszichológiai képességei bizonyíthatók!

2019. február 22., péntek
Ezek a gyerekek egyre többen vannak, minden országban, minden civilizációban találkozunk velük. Az aurájuk színe alapján úgy nevezzük őket: “indigó gyerekek. Egyesek más neveket is adnak nekik: „a csillagok gyermekei” vagy „a fény gyermekei” vagy még inkább „az új évezred gyermekei”.

Az első ember, aki ezzel a jelenséggel behatóbban foglalkozott, egy amerikai parapszichológus Nancy Ann Tappe, aki évek óta kutatja a színeket az emberi aura általa észlelt formái segítségével.

Amikor a kaliforniai San Diego-i Egyetem kísérleti intézetében tanított, és együtt dolgozott dr. McGreggor pszichiáterrel, ő volt az első, aki észlelte ezt az új színt tanítványai aurájában.

Már igen korán jelezte, hogy a fukszia szín eltűnt, hogy a bíborvörös ritka lett, és elsőként mutatta ki a 70-es évek elején az indigó aurát, majd az 1980-as években sikerült ezt a jelenséget, amelyet „vitális szín”-nek nevez, behatóbban tanulmányoznia. Jelenleg – véleménye szerint – a most születő gyerekek 80%-a valószínűleg indigó aurával rendelkezik.

Úgy gondolja, hogy a 18. század előtt az ibolyaszín aura gyakorlatilag nem létezett. A kék volt a meghatározó, illetve a gesztenyebarna, a sárga és a zöld. Az ibolyaszín aurák száma lassanként növekedett, akárcsak jelenleg az indigó auráké. Vagyis vélhetően minden kétszáz évente új szín kerül előtérbe, és attól fogva átjárja a civilizációt. Mivel azonban az idő egyre sebesebben halad, az indigó sokkal gyorsabban nyer teret, mint bármely más szín.

Nancy Ann Tappe szerint az ibolyaszín aurával rendelkezők tehát az Indigók előfutárai, azonban az előbbiek valószínűleg a múltban élnek félig elfeledett emlékek közt, míg az Indigók a jövőre tekintenek. Felfedik előttünk a holnapot, nem a múltbélit mutatják meg.

A fény színformák útján válik láthatóvá, és ez a fény minél gyorsabban vibrál, annál inkább a hideg színek irányába hajlik. Az indigó a nyáresti égbolt színe, egyszerre sötét és fényes. Általa kézzelfoghatóvá válik az elillanó, amely lehetővé teszi, hogy még meg nem fogalmazott kérdéseinkre választ kapjunk, ráhangol minket a megérzésre, a felfogásra. Ugyanakkor megvéd bennünket a negatív hatásoktól, megkönnyíti a kapcsolatokat másokkal, és gyorsítja fejlődésünket.

Azt is tudnunk kell, hogy az indigó szín egy Merkúr-ív által keletkezik, márpedig az asztrológiában a Merkúr a kommunikációt jelentő bolygó.

Azok számára, akik megérzik az emberi test mágnesességét, és azokat a rezgéseket, amelyeket a test kelt, azok számára az Indigók olyan lények, akik másként rezegnek, mint az emberiség többi része, olyan hullámhosszon, amely még nem terjedt el. Ennek következtében energiájuk magasabb szinten mozog, mint a jelenleg normális szint, amely megmagyarázza hiperaktivitásukat, állandó mozgáskényszerüket.

Egyes kutatók, különösen fizikusok úgy vélik, hogy a gyerekeknek ez az új faja valószínűleg az 1989. március 13-i napkitörés idején jelent meg a Földön. Az ő szemükben az Indigók nagyon különböznek más átlagon felül tehetséges, hiperaktív gyermektől, vagy egyszerűen jóval fejlettebbek az emberiség többi részénél, hiszen vélhetően más időből és térből érkeznek, a jövőből, és csak a jelen korban öltenek testet a Földön.

Bármikor is jelentek meg ezek a gyerekek, noha a kérdés heves viták tárgya, jelentősen különböznek másoktól. Doreen Virtue pszichológus számára, aki régóta foglalkozik ezzel a jelenséggel, ők olyan „jövőbeli lények, akik egy még mindig a múltban gyökeret vert bolygón öltenek testet”. Ez a meghatározás számunkra nagyon érdekes, és számos szülő véleményével megegyezik.

Gyakran hajlamosak vagyunk összekeverni az indigó gyerekeket és a kényszeres viselkedészavarral, hiperaktivitással, és figyelem-hiánnyal küszködő gyerekekkel. Majdnem minden indigó gyermek mutat figyelem-hiányt, de azok a gyerekek, akik figyelem-hiányban szenvednek, nem mind Indigók.

Számos különbség van közöttük, és lehetetlenség bármilyen fizikai rendellenességet felfedezni az indigó gyerekeknél. Egyetlen vizsgálat sem mutatott ki biokémiai egyensúly-hiányt vagy agyi sérüléseket. Sőt, bármilyen legyen is a gyerekek természete, akiket Ritaline-nal nyugtatunk, komoly agykárosodásnak vannak kitéve.

Dr. Peter R. Breggin, a Pszichiátriai és Pszichológiai Tanulmányok Nemzetközi Központjának (Centre international d’études de psychiatrie et de psychologie) igazgatója, a John Hopkins Egyetem igazgatóhelyettese is megerősíti ezt: „Nem a gyerekeknek vannak problémáik, hanem a világnak, amelyben élnek.

Amikor a felnőttek jobb környezetet biztosítanak számukra, viselkedésük jelentősen javul. Ezzel ellentétben előfordul, hogy a gyerekek és a fiatalok olyannyira zaklatottá, zavarodottá vagy annyira önpusztítókká válnak, hogy fellázadnak, és ezt a fájdalmat maguk ellen fordítják. Soha nem hagyhatjuk, hogy azt higgyék, hogy betegek vagy abnormálisak, mivel az ellentét alapvető oka a családban, az iskolában vagy a társadalomban található.

Már aprócska korától arról a „küldetésről” beszél, amelyet a Földön véghez kell vinnie, filozófiai és képromboló eszméi sokkolhatják a konzervatív felfogású embereket. Gyakran főnökként viselkedik, aki ura önnön szerepének és másokat is magával ragad. Nyugodtan gondolhatjuk tehát, ez az az Indigó típus, aki az új filozófiákat létrehozza és elterjeszti. Nancy Ann Tappe szerint a különböző vitális színek mind a tiszta indigó irányába mutatnak.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ezotéria spirituális


Megtekintések száma: 74596

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet