Az inuit indiánok szerint a Föld pályája eltolódott

2017. április 20., csütörtök
Riasztó figyelmeztetés a tudomány és a világ számára az ősi indiánoktól.

Inuit indiánok elképesztő figyelmeztetéssel álltak elő, mely komoly jel lehet a NASA és a tudomány felé, hogy mennyire nem ismerjük még a bolygónkat.

Az ősi nép szerint a Föld pályája eltolódott az elmúlt évezredek során, méghozzá nem is kis mértékben.

Szerintük olyannyira komoly bajról van szó, hogy az évezredek óta tartó megfigyeléseiket fellapozva, és összevetve az idők során nyilvánvalóvá vált, hogy a Nap a jelenben máshol kel fel, mint korábban.

A Kanada északi részén, és az Egyesült Államok egyes részein, valamint a legfelső sarkvidékeken élő inuitok mindig is hatalmas tudással rendelkeztek a múltban a csillagokról, és a bolygónkról.

Hogy hogyan, és kitől tudták már akkor is ezeket a dolgokat, azt senki sem tudja, de az ismereteik mindig hitelesnek bizonyultak.

"Az ég megváltozott!" - állítják, utalva arra, hogy a Föld elmozdult, kimozdult a pályájáról, ezért más szelek járnak, más az időjárás, mint régen.

Ugyanis szerintük a globális felmelegedés nem más miatt van, mint amiatt, hogy a Föld pályája a nem túl távoli múltban megváltozhatott. A rengeteg földrengés, a hőmérsékleti rekordok, és a szokatlan, kiszámíthatatlan ciklonok is erre utalnak.

A nagyon idős kort megért inuitok a feljegyzéseinkre, és a saját emlékezetükre hivatkozva állítják, hogy a nap máshol kel fel kora reggel, mint ezelőtt néhány évtizeddel.

Vagyis a Föld pályája néhány évtizede, legfeljebb 100-150 évvel ezelőtt változhatott meg.

Az is feltűnt nekik, hogy sokkal több a napos órák számra, amit az utóbbi időszakban vadászattal töltöttek.

A csillagok, és a Hold helye is némileg megváltozott az égen. Sőt, nemrégiben írtunk Szenenmut sírjáról, ahol a mennyezet kozmikus csillagtérképe hibásnak bizonyult, talán ez is összefügghet ezzel a "friss" kibillenéssel.

Ha ez valóban így van, az beláthatatlan következményekkel járhat a jövőben. Minden bizonnyal valahogyan közelebb került a Naphoz, ezért egyre melegebbek az évszakok, és a Föld átlag-hőmérséklete.

Hogy ez egy időszakos jelenség-e, és hogy a Föld valóban elmozdult-e a pályájáról, nem tudni, de ha az inuitoknak igazuk van, akkor komoly változások indultak be a Földdel kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen rejtélyek globális kataklizma


Megtekintések száma: 68309

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet