Az Iráni hadsereg ufókra lőtt egy nemrég előkerült felvételen

2017. január 28., szombat
Sokak szerint tagadhatatlan az idegnek jelenléte az alábbi felvételeken, melyeken jól látszik, ahogy az iráni haderő tüzet nyit az azonosítatlan tárgyakra.

Előkerült egy felvétel, melyen egy tagadhatatlanul érdekes dolog látható. Mégpedig az, hogy idegen eredetű tárgyak jelennek meg, melyekre tüzet nyit az iráni hadsereg.

A MUFON hálózatának is elküldték azt a felvételt, amin ezek a kompromittáló tárgyak felbukkannak. A felvételnek azonban nem csak az égen felbukkanó, fénye s ufók a különlegesek, hanem az, hogy bizonyítja, hogy a hadsereg tud róluk.

Ugyanis jól látható, ahogyan az iráni hadsereg elkezd tüzelni ezen objektumok irányába.

Persze felmerülhetne az, hogy ezek talán ellenséges repülők,d e ha jobban megnézzük a felvételen szereplő tárgyakat jól látjuk, hogy több is van belőlük, nagyon erősen fénylenek, és gyorsan mozognak.

A videón egyetlen nagyon erős fénypont tűnik fel, de sokan látni vélnek többet is a háttérben.

Az iráni hadsereg gondolkodás nélkül tüzelni kezd ezek irányába., amikor ez a valami hirtelen irányt, és sebességet változtat.

A beszámolók és az egyes információk szerint Január 17-én történtek az esti órákban, 5 óra körül.

Sokan azt fűzték megjegyzésként a forráshoz - amit később egy belső forrás is alátámasztott - hogy az iráni hadsereg kifejezetten ufókra vadászott, és a fénylő pontok az égen valójában idegen repülő korongok.

Hogy ez tényleg így volt-e vagy sem, azt nem tudni, de világszerte rengeteg forrás szól arról, hogy az egyes nemzetek kormányai felvették a harcot különféle repülő tárgyakkal az égen.

Mások egyenesen azt állítják, hogy a bolygó már évek óta hadban áll, azonban ez a kozmikus, fajok közötti háború azért nem észlelhető az emberek számára, mert egyelőre "csak" egy hidegháborús, összetűzésekkel teli konfliktushullámok formájában jelenik meg.

A NASA egyes belső emberei szerint az űrben, a Föld körüli pályán sokkal gyakoribbak az olyan hadműveletek, melyek során idegen tárgyakat lőnek ki, mielőtt a légkörbe hatolnának.

Vajon tényleg kozmikus háború folyik a fejünk felett? Vagy valami egészen más folyik a Földön?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 116759

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet