Az Irma után érkező Jose hurrikán után víz alá kerülhet New York?

2017. szeptember 12., kedd
Egyesek szerint az Irmánál is pusztítóbb lesz, és elmoshatja a partmenti városokat. A város vezetősége már felkészült a kataklizmára?

New Yorkot telibe kaphatja a következő hurrikán. Még véget sem ért az Irma, az emberek magukhoz sem tértek Amerikában, máris egy újabb veszély fenyeget.

A Jose hurrikánról már most azt beszélik, hogy végzetesebb lehet bárminél, ami eddig végig söpört Amerikán.

Jelenleg az Atlanti-óceán felett van a Vetusky időjárási portál előrejelzése szerint. Négyes erősségű lehet, és ha partot ér, akkor New York környékén fogja azt tenni néhány nap múlva.

Az Irma péntekről szombatra virradóra letarolta Kuba középső részének több északi part menti városát, de az első jelentések nem szólnak halálos áldozatokról.

Sokak szerint eleve nem normális az időjárás, hogy egymás után három hurrikán is végig pusztítja Amerikát.

Egyesek pedig úgy hiszik, hogy ez a hármas természeti katasztrófa nem más, mint a végidők előjele. Amerikát a földdel fogja egyenlővé tenni több egymást követő hurrikán, és ezzel még nem ér véget a természeti csapások sorozata.

Földrengések, és egy esetleges vulkánkitörés is be fog következni egyesek szerint, így sokan a Yellowstone szupervulkán kitörésére tippelnek.

Ha a Jose hurrikán eléri New Yorkot, akkor nem kizárt, hogy az egész várost elárassza vízzel. gyakorlatilag New York a víz alá kerülhet.

Ha ez bekövetkezik, úgy fog majd kinézni, mint ahogyan már oly sok katasztrófafilmben láthattuk a várost. Az utcákon vízfalak hömpölyögnek majd, autót lebegnek majd a habok között, miközben több száz kilométer per órás széllökések tombolnak.

A város vezetése állítólag már felkészült a várható kataklizmára.

A hurrikán sorozattal kapcsolatban már megindultak a különféle találgatások, összeesküvés elméletek, miszerint ez az egész nem véletlen, és egy globális időjárási kísérlet melléktermékei lehetnek ezek az extrém időjárási "anomáliák".

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa hihetetlen kataklizma klímaváltozás


Megtekintések száma: 67260

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet