Az ISIS vezetője az USA katonai konvojában: végig átverték a világot! Ez durva!

2019. szeptember 1., vasárnap
Számos ott tartózkodó terrorista számára pedig személyigazolványt és útlevelet is biztosítottak... Amerika és a színfalak mögötti árulás?

Vajon az izraeli hírszerzés útlevelet állított ki a számára?

Ezt a kérdést vetette fel egy török újság a "Yani Shafaq" mely egy képet tett közzé, amelyen az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vezetője Abu Bakr Al-Baghdadi látható egy amerikai katonai járműben. - írja a magyarokvagyunk.com

Korábban több híroldal is megerősítette, hogy korábban is az amerikai hírszerzés bújtatta Bagdadit és állítólag az amerikai hadsereg menekítette ki Deir Ezzor városából az előrenyomuló szíriai hadsereg elől.

A városban lévő menekülttáborból számos terrorista vezető menekült el a civilekkel együtt.

A magas rangú terrorista vezetőket a Pentagon külön úton mentette ki, míg a szervezet fegyvereseit külön táborokba szállásolták el, és ezek sok esetben titkos katonai táborok voltak, melyeket a CIA hozott létre.

A török sajtó szerint az izraeli, francia és brit titkosszolgálatok rendszeresen látogatták ezeket a táborokat.

Számos ott tartózkodó terrorista számára pedig személyigazolványt és útlevelet is biztosítottak.

A terroristák korábban ezekkel a dokumentumokkal tudták elhagyni Irakot, jelenleg pedig Szíriát.

A Yani Shafaq azt is megemlítette, hogy már korábban is az amerikai hírszerzés segítette Bagdadit, és erre jó bizonyíték a róla készült kép, melyen egy amerikai katonai járműben ül.

A képet akkor készítették amikor a terrorista csoportok tagjai elkezdtek menekülni a szíriai hadsereg Baghúz városa ellen indított támadása után.

Az amerikai hadsereg tehát az Iszlám Állam utolsó bástyájából menekíti ki a terror szervezet vezetőit, ahogyan azt korábban is tette Irak esetében, Tikrit városából.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: magyarokvagyunk.com

érdekes politika botrány


Megtekintések száma: 97001

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet