Az iszlám harcosok már beépültek közénk? Mi a tanulság a Manchesterben történt robbantásból?

2017. május 25., csütörtök




Látlelet a haldokló Európáról? OSZD MEG, ha te is egyet értesz, és változtassunk rajta!

Támadás alatt vagyunk. Már itt vannak! – állítják nagyon sokan, az egyre ismétlődő terrortámadásokkal kapcsolatban.

A helyzet az, hogy egyre többe osztják a véleményt, miszerint Európa társadalma teljesen immunissá vált a terrorral szemben. Félnek, és titkon minden nagyvárosban tartanak hasonló merényletektől már hónapok, sőt, évek óta, de egyúttal bele is törődtek a dolgokba.

Mi, európaiak szinte tényként kezeljük, hogy megszálltak minket, és egy rejtett, titkos háború során szép lassan iszlám harcosokkal töltik meg a megölt európai polgárok helyét.

Bár sok esetben igaz volt az, hogy nem a hatalmas népeségvándorlás során bejutott iszlám harcosok gyilkoltak – bár egyes korábbi merényleteket ilyenek követtek el – az első, és másodgenerációs kisebbségek szélsőségesség válása szinte elkerülhetetlen.

Sokan a multikulturalizmusra fogják, míg mások az eredendő hatalmas kulturális és vallási nézeteltérésekre.

A vége azonban ugyanaz: iszlám harcosok járnak-kelnek közöttünk. Nem tudjuk, hogy ki az, aki építeni jött az országunkat, és kik azok, akik módszeresen csak elhordják építményünk falait tartó téglákat, mígnem az egész társadalmunk összeomlik.

A kialakult helyzetben azonban Európa ugyanúgy hibás, mint a nép, és a vezetőség, akárcsak a terrorizmus.

Hiszen érzéketlenné váltunk, nem sürgetünk konkrét lépéseket, és a politikusokat, vezetőket sem kérjük számon, holott elsősorban ők a felelősek azért, hogy ide jutott Európa.

A hírek szerint a manchesteri robbantás merénylője csak a szerencsén múlt, hogy nem végzett még több emberrel. Gyakorlatilag besétálhatott volna a tömegbe is, mert egyszerűen mindig lesz rés a pajzson, mindig lesz olyan, hogy nem figyelnek eléggé a rend éber őrei.

Ezek addig fognak jönni, amíg azt látják, hogy félünk, és toleráljuk a terrort: megpróbálunk hozzászokni.

Mert valójában mi is fog most történni? Mindenki részvéttét fejezi ki. Hatalams virágcsokrok, plüssmacik fognak nemzetközi metaforaként forogni az együttérzés jeleként. Elmondják, hogy szigorítanak a biztonsági intézkedéseken.

Aztán pár hét múlva minden el lesz felejtve, és erre a hírre alig fog már valaki emlékezni, mert jön egy újabb merénylet. Aztán egy újabb, és újabb…

Amit a terroristák csinálnak, az nem más, mint a pillanat uralása, akárcsak az EU politikusai, vezetői. Így nem lesz változás, és mi, a polgárok szokunk hozzá saját hazánk módszeres széthordásához, megsemmisítéséhez.

Csak úgy vethetünk véget ennek az egésznek, ha kikényszerítjük, hogy Európa végre a lehető legnagyobb drákói szigoral lépjen fel az iszlám harcosok ellen, és tegye egyértelművé, hogy mi sokkal erősebbek vagyunk, és mint keresztény régió, meg fogjuk védeni az értékeinket.

Ha kell, akkor a hihetetlenül szigorú ellenőrzésekkel. Ha kell, akkor kerítéssel, és ha kell, akkor teljes határzárral.

Egész Európa, és mindannyiunk sorsa azon múlik, hogy a társadalomnak milyen viszonya lesz a most következő eseményekre.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 81507





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet