Az ítéletnap repülője körözött a denveri reptér fölött – közeleg a világvége?

2016. november 21., hétfő
Különös dologra lettek figyelmesek a hírhedt denveri reptér fölött, mely már számos szabadkőműves világvége összeesküvés főszereplője volt. A radarok ál ADS-B kóddal jelölte a repülőt, aminek hívójele Iron 99 volt. Ezt a hívójelű repülőt pedig Doomsday Plane, vagyis Világvége-repülő néven is emlegetik.

Szokatlan jelenségre figyeltek fel nemrég, méghozzá Denver felett, a nyitott légtérben. Egy különös, először azonosítatlan gépként szereplő jármű kezdett el körözni a város, és a hírhedt denveri repülőtér fölött.

Rejtélyes gép, vészjósló előjel

A radarok azonban hamar bemérték, és többen úgy azonosították, mint az Iron 99 hívójelű repülőt. Ez azért érdekes, mert ez a gép közvetlenül a világvégével kapcsolatos.

A jelenség azért is elég komoly, mert ez a gép csak akkor lát el különleges feladatokat nyílt légi folyosókon, ha valami nagy baj van. A tervezet szerint akkor, ha kitör egy nukleáris háború, vagy valami ehhez nagyon hasonló, egész országot veszélyeztető kataklizma.

Ugyanis ez a repülő közvetít a ballisztikus rakétákat hordozó, nukleáris tengeralattjáróknak, megadja az atomrakéták célkoordinátáit. Emellett arra is alkalmas, hogy baj esetén pótolja a repülő parancsnokságként funkcionáló E-4B NAOC típusú gépeket.

Éppen ezért elég nagy riadalmat okozott azok csoportok között, akik tisztában vannak ennek a gépnek a megjelenésével és katonai jelentőségével.

Közeleg a vég?

Természetesen mindenkiben azonnal felmerült az, hogy talán közeleg a vég, és egy esetleges harmadik világháború kirobbanása.

A gép valószínűleg nem véletlenül volt az égen, és az előzetes feltételezések szerint gyakorlatoztak vele, ami azt jelenti, hogy Amerika vezetése és a hadsereg nagyon is lehetségesnek tart egy közeljövőben kitörő nukleáris háborút.

A szóban forgó titkos gép egy Boeing 707 vázára, a 737-es pilótafülkéjével épült.

A haditengerészetnek 16 darabból álló flottája van belőle. Gyakran fel lehet őket fedezni az amerikai légtérben körözve, ilyenkor általában a kommunikációs csatornáikat állítják be.

Ez most sokak szerint mégis más volt, és egy rossz ómenje lehet annak, ami ránk vár az elkövetkező 5-10 évben.

Szabadkőműves kapcsolat

Mindezt nem holmi lózungokra alapozzák az összeesküvés elmélet hívők, hanem arra, hogy nem lehet véletlen, hogy a Denverben található reptér felett is körözött egy darabig a repülőgép.

A denveri repülőtérrel kapcsolatban rengeteg legenda és pletyka kering, és sokszor kapcsolatba hozták már az illuminátosukkal, szabadkőművesekkel, vagy a világuralmi elittel is.

Az építkezés a tervek szerint 1,7 milliárd dollárba került volna, de a végösszeg mégis 4,8 milliárd lett. A kivitelezést végző vállalatok persze nem tudtak választ adni sem a nagy költségekre, sem az időbeli csúszásra.

Az építéshez kötődik még, hogy a munkásokat szinte hetente cserélte a kivitelező, így mindegyik csak az munka egy kis szegletébe kapott betekintést. A munkások beszámolói alapján a munka nagy része a föld alatt folyt, mintegy hat emelet mélységben

A mai napig kérdés, hogy valójában mi is rejlik a repülőtér alatt, és hogy maga repülőtér milyen valódi célt szolgál…

összeesküvés világvége eltitkolt tények


Megtekintések száma: 98614

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet