A​z izraeli űrbiztonsági főnök szerint léteznek földönkívüliek, de szerintük az emberiség nem áll készen

2023. február 17., péntek
Ez a "Galaktikus Föderáció" állítólag évek óta kapcsolatban áll Izraellel és az Egyesült Államokkal, de titokban tartják magukat a hisztéria megelőzése érdekében, amíg az emberiség készen nem áll.

Haim Eshed nyugalmazott izraeli tábornok és jelenlegi professzor szerint az idegenek kapcsolatban állnak Izraellel, de ezt titokban tartják, mert "az emberiség nem áll készen".

A Yediot Aharonotnak adott interjúban Eshed - aki közel 30 évig szolgált Izrael űrbiztonsági programjának vezetőjeként és háromszorosan részesült az Izraeli Biztonsági Díjban - kifejtette, hogy Izrael és az Egyesült Államok egyaránt kapcsolatban van az idegenekkel már évek óta.

És ez egyáltalán nem a bevándorlókra vonatkozik, Eshed gyakorlatilag beismerte a "Galaktikus Föderáció" létezését.

A 87 éves volt űrbiztonsági főnök további leírást adott arról, hogy pontosan milyen megállapodások jöttek létre az idegenek és az Egyesült Államok között, amelyeket állítólag azért kötöttek, mert kutatják és meg akarják érteni "az univerzum szövetét". Ez az együttműködés magában foglal egy titkos földalatti bázist a Marson, ahol amerikai és idegen képviselők vannak.

Ha ez igaz, akkor ez egybeesik Donald Trump amerikai elnök űrhaderejének az amerikai fegyveres erők ötödik ágaként történő létrehozásával, bár nem világos, hogy az ilyen jellegű kapcsolat - ha van ilyen - mióta tart az Egyesült Államok és a földönkívüli szövetségesek között.

Eshed ragaszkodik ahhoz, hogy Trump tisztában van velük, és hogy "küszöbön állt" létük nyilvánosságra hozatala. A hírek szerint azonban a Galaktikus Föderáció megakadályozta őt ebben, mondván, hogy meg akarják akadályozni a tömeges hisztériát, mivel úgy érzik, az emberiségnek "fejlődnie kell és el kell érnie egy olyan stádiumot, ahol ... megértjük, mi az űr és mik az űrhajók," - számolt be a Yediot Aharonot.

Arról, hogy miért most fedte fel ezt az információt, Eshed kifejtette, hogy az időzítés egyszerűen annak tudható be, hogy mennyire megváltozott a tudományos környezet, és mennyire tiszteletben tartja őt az egyeteme.

"Ha öt évvel ezelőtt álltam volna elő azzal, amit ma mondok, kórházba kerültem volna," - magyarázta a Yediotnak.

Hozzátette: "Ma már másképp beszélnek. Nincs vesztenivalóm. Megkaptam a diplomáimat és a díjaimat; tiszteletben tartanak a külföldi egyetemeken, ahol szintén változik a tendencia."

Eshed további információkat közöl "A láthatáron túli univerzum - Beszélgetések Haim Eshed professzorral" című legújabb könyvében más részletekkel együtt, például arról, hogy az idegenek miként akadályozták meg a nukleáris apokalipsziseket, és mikor tudhatjuk meg, hogy kik azok a fekete ruhás férfiak.

Bár nem világos, hogy vannak-e olyan bizonyítékok, amelyek alátámasztanák Eshed állításait, a SpaceIL nevű szervezet közelmúltbeli bejelentését megelőzően tette, amely a sikertelen 2019-es holdraszállás mögött állt.

A közösségi médiában "Készen állunk arra, hogy újra izguljunk?" szöveggel egy 15 másodperces videót tettek közzé a Holdról, amely arra utal, hogy 2020. december 9-én valamit be fognak jelenteni.

Valószínű, hogy a Beresheet űrhajó nyomon követéséről lehet sző, amely lezuhant, miután a mérnökök néhány perccel azelőtt, hogy landolt volna, elvesztették vele a kapcsolatot. A Beresheet 2 címet viselő nyomonkövetési projekt várhatóan három évig tart.


Megtekintések száma: 49333

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet