Az MH370-es eltűnése: párhuzamos síkok lehetnek a magyarázat a rejtélyes eltűnésre?

2019. június 2., vasárnap
A malajziai repülőjárat egy párhuzamos valóságban ragadt? Az utasok állítólag 25 éven belül visszatérnek?

Rejtélyes eltűnés, párhuzamos valóság?

Döbbenetes felvetések láttak napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mi történt az MH370-es járattal. Mint ismeretes, a hírhedt maláj járat teljesen váratlanul tűnt el annak idején a radarokról, és senki sem tudta, hogy pontosan mi történt.

Sőt, a kutatás mind a mai napig folyik, de a gépből csak darabkákat találtak meg, amik ráadásul nem is biztos, hogy annak a gépnek a darabjai.

Egy elképesztő állítás szerint a malajziai járat egy idő és térszakadás miatt egy párhuzamos valóságba keveredhetett el, ezért nem találja senki.

Nyom nélkül tűnt el egy komplett utasszállító

Talán sokan emlékeznek az elmúlt évek legérdekesebb, és egyben legbizarrabb légi katasztrófájára. Pontosabban rejtélyére, mert a mai napig nem tiszta, hogy mi is történhetett valójában.

A járat Kuala Lumpurból szállt fel 2014. március 8-án, helyi idő szerint 0:41-kor, és menetrend szerint Pekingben kellett volna leszállnia 6:30-kor.

Azonban a földi irányítás 1:22-kor elvesztette a kapcsolatot a géppel, amikor az Malajzia és Vietnam között haladt, a Thai-öböl felett, utazómagasságon, körülbelül 10 600 méteren. Hivatalosan 2:40-kor jelentették az eltűnését. Az időjárási körülmények jók voltak. A repülőgépről vészjelzés nem érkezett.

Soha nem derült ki, hogy mi történt vele, noha rengeteg elmélet született már terrortámadásról, gépeltérítésről, meghibásodásról, szándékos eltüntetésről, vagy villámcsapásról.

Dél-Afrika partjaitól nem messze készítettek egy műholdas felvételt, melyen elképzelhető, hogy a gép található, de ez egyáltalán nem biztos, és elméletileg lehetetlen, hogy a gép odáig elmanőverezett volna, még az üzemanyaga sem volt elég rá. Ráadásul maga a felvétel nem bizonyítóerejű, ugyanis lehetnek más, repülőgép alakra hasonlító anomáliák is.

Párhuzamos valóságban van: 25 év múlva visszatérnek

227 utassal a fedélzetén tűnt el, és állítólag egy párhuzamos valóságba, egy másik síkba. Erre a lehet a bizonyíték, hogy nem került elő, és tényleg minden előzmény és ok nélkül „semmisült” meg. Ez bármi miatt bekövetkezhetett. Talán valami téridő szakadás történt, ami beszippantotta, vagy valami féregjárat nyílt a levegőben, ami a gépet csapdába ejtette.

Egyes médiumokat is ráállítottak már az ügyre, és sokan azt mondták, hogy érzik az utasok jelenlétét, tehát az utasok még egytől-egyig élnek. Ez is arra utalhat, hogy talán a távoli téridőben ragadtak, az sem lehetetlen, hogy két világ között.

Volt olyan, aki azt állította, hogy 25 éven belül vissza is térnek, mert csak egy időbuborékba szorultak bele, ami a mi világunk és egy másik világ között helyezkedik el. Amikor ez a buborék majd kipukkan – 25 év múlva – újra visszatér az MH370-es járat a mi valóságunkba.

Azt persze el kell ismerni, hogy ez egy elképesztő teória, amit valószínűleg nem sokan fognak elhinni, vagy legalább felvetni a lehetőségét, csak azok, akik egy kicsit nyitottabbak a világ még ismeretlen dolgai felé.

25 év múlva egészen biztosan kiderül, hogy igaz-e a felvetés, de vannak, akik ennél bizakodóbbal: szerintük még idén, vagy az elkövetkező években megoldódhat a rejtély.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek párhuzamos dimenziók párhuzamos világ


Megtekintések száma: 95405

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet