Az MH370-es járat rejtélye: az utasok telefonja még a tragédia után is kicsöngött?

2017. április 4., kedd




A Newtoni törvényeknek teljesen ellentmondó dolgokat sejtenek az eltűnt malajziai járat eltűnésével kapcsolatban.

A Malaysia Airlines 370-es járata a Malaysia Airlines Kuala Lumpur és Peking közötti menetrend szerinti járata helyi idő szerint 2014. március 8-án hajnalban eltűnt, ezzel a világ legrejtélyesebb légi katasztrófájaként beírva magát a történelembe.

Ugyanis a roncsok mind a mai napig nincsenek meg, sem az utasok maradványai, vagy holtteste.

Ugyan nemrégiben előkerültek olyan alkatrészek, melyek az MH370-es járat darabjai is lehetnek, még nem sikerült teljes hitelességgel bebizonyítani róluk, hogy valóban hozzá tartoztak. Milliónyi különféle teória létezik, melyek megpróbálnak valami magyarázattal szolgálni az egyedülálló esetre, mindhiába. Ma sem tudni ugyanis, mi történt a géppel.

Akadnak olyan merész teóriák is, miszerint idegenek vitték el az egész gépet, vagy egy párhuzamos valóságba került át valahogyan.

A szkeptikusok ezeket az elméleteket őrültségnek tartják, de érdekes módon akadnak olyan momentumai is az egésznek, melyek akár alá is támaszthatják ezeket az elméleteket.

Például nagyon titokzatos vonulatot ad az egésznek az a tény, hogy az utasok hozzátartozói szerint a gépen tartózkodó ismerőseik, szeretteik mobiltelefonjai még órákkal - egyeseké napokkal - a gép eltűnését követően is kicsöngtek, de azokat nem vette fel senki.

Annak idején a CIA is nyomozott az ügyben, és napvilágra kerültek olyan dokumentumok, melyek azt támasztják alá, hogy azt is vizsgálták, milyen jelei lehettek annak, ha valóban egy másik dimenzióba került a gép.

A CIA feje John Brennan azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy egyetlen teóriát sem zárhatnak ki, és megvizsgálják az összes lehetőséget

Rengeteg ellentmondás van a gép eltűnésével kapcsolatban. Hiszen voltak olyan beszámolók is, melyek látni vélték a gépet az eltűnést követő órákban.

De ha nem volt jele radaron, akkor eltérítették? Ha igen, miért nem vette fel senki a mobilját a gépen tartózkodók közül, annak ellenére, hogy sokaknak kicsöngött?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély hihetetlen bizarr rejtélyke


Megtekintések száma: 265495





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet