Az olasz miniszter szerint az lenne a legjobb, ha az európaiak kivándorolnának Afrikába!

2018. február 18., vasárnap




A bevándorlási-terv új fázisába lépett? A népességcsere lassan lezajlik a fejünk felett?

Úgy tűnik, nincs tovább, és Európa, és annak vezetői külön-külön is megértek arra, hogy a népharag elsöpörje őket.

Olyan dolgokat, cselekedeteket, politikai lépéseket és kinyilatkoztatásokat engednek meg maguknak, amik minimum vérlázítóak.

Nemrég az olasz miniszter szólalt meg a migráns-kérdésben, és olyan véleménynek adott hangot, amitől mindannyiunk hátán felállna a szőr...

Marco Minniti, egy lapinterjúban azt pedzegette, hogy emigrálhatnának valójában az európaiak és az olaszok is Afrikába.

Igen, jól olvastad...

A migráció megállíthatatlan szerinte. De az igazából ez nem gond, mert amint sok kínai megy Afrikába élni, és sok afrikai meg Kínába, hasonlóan tehetnének az európaiak is.

Szerintünk ez borzalmasan cinikus hozzáállás, arról nem beszélve, hogy ténylegesen alátámasztja azokat a korábbi felvetéseket is, miszerint a bevándoroltatás valójában nem más, mint egy hatalmas népességcsere Európán.

A miniszter az interjúban hozzátette, hogy egyáltalán nem zárja ki azt, hogy a nem is messzi jövőben beinduljon az olaszok és európaiak emigrációja Afrikába.

Ezt az elképzelést arra alapozza, hogy nagyon sok kínai megy Afrikába élni, és miért ne történhetne ez az európaiak esetében is. Sok olasz és európai fiatal és család költözhet át majd Afrikába a kínaiakhoz hasonlóan szerinte.

Európa ebvándorlókkal való megtömése valószínűleg lassan eléri a szintet, és a végéhez közeledik olyan szinten, hogy megindulhat egy második fázis.

Ez pedig a jelenlegi népesség felcserélése a Keletről érkezettekkel.

Az EU népességcseréje titokban, fű alatt zajlik, és senki nem meri kimondani, holott kezd egyre nyilvánvalóbbá válni.

ha sikerrel járnak az EU vezetői és a háttérhatalmakat alkotó oligarcha vezetők, akkor Európa elbukik. Az európaiaknak pedig új otthon után kell nézni.

Idővel pedig Afrikában kell majd tengődnie a jövőbeli európai generációknak, messze elmenekülve az addigra már Kalifátusként működő Eurábiából...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa menekültek bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 30104





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet