Az oltóanyagok kompromittálhatják az immunrendszert! Többet árt, mint használ!

2017. augusztus 5., szombat




Bizarr megállapításra jutott Dr. Yehuda Shoenfeld és kutatócsapata.

Dr. Yehuda Shoenfeld már nagyon régóta tanulmányozza az immunrendszert, mondhatni szakosodott is rá. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyon jól ismeri annak minden szegmensét és viselkedését.

25 tanulmányt írt meg a témában, tehát mindenképpen egy olyan hozzáértő, akinek érdemes lehet figyelni a szavaira.

Nos, ő azt állítja, és a kutatócsoport is ami mögött áll, hogy az oltások általánosságban véve rendkívül káros hatással vannak az immunrendszerre. Sőt, konkrétan autoimmun betegségeket okoznak. 

Pontosabban, a vakcinákban található olyan kulcselemek – mint például az alumínium- valószínűleg az autoimmun betegségek világméretű növekedésének okozásában járnak élen.

Erről nem beszélnek a nagy cégek, melyek ezeket gyártják, és a vakcinák alumínium tartalmáról sem esik szó. Dr. Shoenfeld szerint az sem kizárt, hogy ugyan tudnak róla, és a jó szándék vezérli őket, mivel az oltások sok ember életét megmentették a múltban, mára a profit orientált szemlélet miatt nem a betegek élete a fontos, hanem a minél több eladott vakcina.

Dr. Shoenfeld eredményei és kutatási anyagai az elmúlt másfél évtizedben jelentősen nőttek, és a bizonyítékok is arra vonatkozóan, hogy igaza lehet.

“…sok, a vakcinázást követő autoimmunitást ismertető tanulmány erősen azt sugallja, hogy az oltások valóban autoimmunitást okozhatnak.” - állítja, és szerinte minden más bizonyíték erre utal.

Eleve a természet rendje ellen való, ha az immunrendszert leállítjuk, és kisegítjük minden alkalommal. Így nem marad edzésben, sőt, "ellustul".

Ezért később minden apróbb betegég komoly erőfeszítést jelenthet majd a szervezetünknek generációkkal később. A vakcinák hatásai ugyanis még most sem látszanak egyértelműen. Generációknak kell eltelnie ahhoz, hogy minden káros, halálos tényezőre fény derüljön.

Az oltás után kialakuló autoimmun betegségek közé tartozik az arthritis, lupus, de a diabétesz, vagy a Guillain-Barre-szindróma, vagy a sclerosis multiplex.

Sőt, komoly idegkárosodás jeleit sikerült már kimutatni több ízben egyes betegeken, akiket korábban beoltottak, és furcsa tüneteket kezdtek utána produkálni. Valami tehát nagyon nincs rendben a vakcinák körül. Sok még a megválaszolatlan kérdés, és az olyan aspektus, ami megfejtésre vár. A kérdés az, hogy az oltások hogyan tudnak az immunrendszerben láncreakciót kialakítani a veszélyeztetett egyének számára, valamint hogyan vezetnek autoimmun betegségekhez.

Egy 2012-es tanulmány szerzője a Neural Dynamics Kutatócsoport a University of British Columbián, Kanadában, megjegyezte miszerint a “US Food and Drug Administration biztonságossági vizsgálatokat nem rendelt el a vakcinák esetében.

Ez azt jelenti, hogy nem is ellenőrizték megfelelően őket, ami nagyon sokatmondó lehet.

Mindehhez hozzájárul az is, hogy nem csak az oltóanyagokban vannak különféle alumínium részecskék, hanem az élelmiszerekben, sőt, egyes kozmetikumokban is. Vagyis az emberi társadalom fokozottan, több szinten ki van téve a veszélynek.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszerlobbi oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 69904





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet