Az önszuggesztió ereje bármire képes?

2017. március 13., hétfő




A tudat valóban képes bármire, ha kellően jól definiált képzetet sugallunk önmagunknak? És képesek vagyunk kihatni a világ folyására?

Az önszuggesztió remek iskolapéldája annak, hogy talán létezik a belső tudatalattink, és olyan dolgokra képes, amit nem is gondolnánk.

Képes kihatni a térre, az időre, de még az anyagra is, és a világ legbelső folyására. Sokszor a legtöbben úgy gondoljuk, hogy csak sodródunk az árral.

Pedig egy elmélet szerint valójában az történik, hogy a mások által kivetített önszuggesztiós örvényeknek esünk "áldozatul", vagy vagyunk elszenvedői.

Eme elmélet szerint minden egyes cselekvés, történés, és helyzet valakinek az önszuggesztiója. Ezt az önszuggesztiót sokszor tudat alatt végezzük, így nem is vagyunk tisztában vele. Hogy érzékeltessük a dolgot: ha holnapról senkinek sem lenne még tudatalatti önszuggesztiója sem, megállna a világ menete, és alig lennének történések a világban.

Az önszuggesztiók alakítják, formálják, és viszik előre a világot. A kérdés csak az, hogy a saját önszuggesztiónk mikor érvényesül.

Ez az elmélet ráadásul azt is előrevetíti, hogy végső soron mindenki a maga szerencséjéért felel, és egyáltalán nem vagyunk a körülmények áldozatai, valamint szabad akaratunk van. Ha elég erős hozzá az énképünk, és az általunk megalkotott szuggesztió.

Sokak számára tudatos az önszuggesztió, és hatásos is. Ezek az emberek képesek az életük több területét irányítani, és gyakran csodáljuk őket, pedig ez a "különleges képesség" mindenki számára adott gyakorlatilag, vagyis könnyen megtanulható.

Jól ismert tény, hogy az ember nem használja ki agyi képességeit 100 százalékosan, és ezen képességek legtöbbjét még mindig nem hozták nyilvánosságra. Mindannyiunknak van valamilyen rejtett tartaléka, képesek vagyunk csodákat tenni.

Az önszuggesztió is egy ilyen kiaknázatlan képesség. És hogy valóban képesek vagyunk vele hatni a világ folyására azt különféle önszuggesztiós tréningeken bárki számára bebizonyítják.

Hasonló eredményeket kaptak már orvosok és tudósok, akik a test érzéstelenítése területén kísérleteztek, valamint azok, akik próbálják megtalálni a reuma, a bélösszenövések, és még a rák gyógymódját is.

Az önszuggesztió ereje tehát napjainkban igen alábecsült, de szerencsére megindult egy tendencia, mely végén újra szerves részét képezheti az életünknek ez a tudatosság az elménk egyes képességei terén.

Ezáltal sokkal jobban érvényre tudod majd juttatni az akaratodat, és gyakorlatilag bármit elérhetsz a világon, ha igazán erősen koncentrálsz.

ezotéria test és lélek tudat spirituális az elme ereje


Megtekintések száma: 104463





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet