Az ördögűzés mítoszának ijesztő titkai: papok számoltak be a velőtrázó titkokról!

2018. augusztus 21., kedd
Az ördögűzés mindig is az egyik legfélelmetesebb, egyben legmisztikusabb szertartás volt, melynek során az ember szemtől-szemben találkozhatott a gonosszal: magával a Sátánnal.

Az ördögűzés egy szigorú mesterség az egyházon belül, amit a Vatikán legjobb papjainak tanítanak meg. Nem mindenki végezhet ugyanis szabályosan ördögűzést.

A katolikus egyházban ördögűzést püspök végezhet, vagy az általa kijelölt pap. Hazánkban többek között Gál Péter plébános végezhet ilyet hivatalosan, egyház által is elismert keretek között.

Az egyház szerint egyre több az olyan önjelölt ördögűző, aki nem kéri az egyház hozzájárulását az adott ördögűzéshez, és nem is szabályos a szertartás menete, ez pedig a múltban is rengeteg tragédiához vezetett, és fog majd vezetni a jövőben is.

Nem egy olyan eltusolt ördögűzési eset volt a közelmúltban is, melyek halállal, vagy súlyos sérülésekkel végződtek mind a papok, mind az áldozatok részéről.

Ezeket az ügyeket általában elsüllyesztik később, egy aktában, ugyanis a hatóságok is félnek attól, amilyen dolgok az ördögűzéses ügyekben zajlanak, ráadásul nem is tudnak velük mit kezdeni.

A katolikus egyházon belül is vannak olyan teo­lógiai irányzatok, amelyek szerint az ördög alakja csupán irodalmi formulaként szerepel a bibliában. Az ilyesfajta felfogás nem egyezik az egyház tanításával.

Az egyház ördögűző papjai szerint az ördög, azaz maga a gonosz több módon, és szinten kísérti meg az embereket, és hisszük vagy sem, de már valószínűleg minket is nem egyszer megkísértett már. Arról van szó ugyanis, hogy az ördögi megszállás legegyszerűbb formája az, amikor megpróbál a Sátán bűnre csábítani.

Bűnös gondolataink születnek, amiknek időnként nem tudunk ellenállni, és vállalhatatlan tetteket viszünk véghez.

Van, hogy az ördög nem megelégszik meg aztán ennyivel és testet akar ölteni. Ha valakinek elég gyenge a lelke, akkor pedig képes megszállni az illetőt.

Azok, akiket megszállt a sátán, jellemzően különleges képességek birtokába jutnak. Olyan nyelven szólalnak meg, amit korábban egyáltalán nem beszéltek, vagy például természetfeletti testi erőre tesznek szert.

Hihetetlen erő birtokában vannak, és a többnyelvűségüket a legtöbb esetben a tudomány sem tudta megmagyarázni, ezek a valódi ördögűzéses esetek.

Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a szertartásban, speciális tudásra van szükség, amit éveken át tanulnak, és sajátítanak el az erre kijelölt papok.

A papok elmondásai alapján az ördögűzés nagyon ritka, hogy már az első alkalommal sikerrel járjon. Sokszor egy tucat próbálkozás is alig hoz eredményt. Olyan ez az egész, mint egy kezelés, amit ameddig szükséges, mindig meg kel ismételgetni.

Az ördögűzők először Olaszországban hozták létre szervezetüket 1991-ben, amely később nemzetközivé vált. 2014 nyarán a Vatikán hivatalosan is elismerte az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségét.

A valaha volt leghíresebb ördögűző pap Gabriele Amorth atya volt. Ma már nem él, azonban korábban azt állította, hogy ő maga legalább 70.000 démonnal vette fel élete során a harcot.

A Pápa fő ördögűzője volt évekig, míg végül 91 éves korában elhunyt. Az ördögűzés rituáléját ma is tovább őrzik a növendék papok, hogy a gonosz elleni harcban az egyház mindig készen álljon, hiszen az ördög sohasem alszik...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

paranormál ördögűzés gonosz bizar


Megtekintések száma: 75208

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet