Az oroszok elsöpörnék egész Európát: riasztó NATO jelentés látott napvilágot!

2017. október 22., vasárnap




A jelentés sokmindenre kitér, némelyik igen aggasztó.

Olyan dolgok derültek ki egy nemrég előkerült jelentésből, mely igen aggasztó Európára, és Európa biztonságára nézve.

Noha Európának van más gondja is, mint az oroszok esetleges térnyerése, vagy neadj Isten inváziója, de ennek ellenére elképesztő megrökönyödést váltottak ki a most közzétett információk.

Míg Európa a migráns válsággal küzd, addig az derült ki, hogy egy orosz támadás ellen gyakorlatilag védtelenek lennénk...

Egy bizalmas NATO-jelentés szerint a szövetség nem tudná megvédeni magát egy esetleges orosz támadás esetén.

Ez azt jelenti, hogy nem tudnának visszaszorítani egyetlen orosz támadást sem, mivel az oroszok olyan szintű és nagyságú haderővel rendelkeznek.

Ez egy belső elemzés eredménye volt, melyet a NATO készített.

A NATO azon képessége, hogy logisztikai támogatást nyújtson a gyorsan érkező katonai erősítéseknek az európai parancsnokság területén, a hidegháború óta nagyban csökkent.

Ezt a dokumentum is világossá teszi.

Sokak szerint az egész szervezet mára csak egyfajta kirakat funkciót tölt be, és az igazi erőt valójában a Gladio jelenti de még ez sem lenne képes egy orosz invázió visszaverésére.

Az ukrajnai szakadárokat orosz katonák támogatják, nem hivatalosan. A beavatkozást Oroszország eddig nem ismerte el, ám komoly mennyiségű orosz hadianyag és katona került bevetésre a luhanszki és donyecki frontokon. Moszkva szerint ezek a katonák önkéntesek.

Az ukrajnai eseményeket nemcsak a NATO-tagok érzik fenyegetésnek, hanem például Finnország is, amely csupán társult tag.

Itt az elmúlt évtizedekben tabu témának számított az esetleges finn csatlakozás, ám a jelenleg zajló elnökválasztáson fontos témává tette azt az egyik elnökjelölt.

A csatlakozásra nem lehet számítani egyhamar, azonban a kérdésről megindult a társadalmi vita.

Az sem mellékes, hogy rengeteg európai országban befolyásolhatták az oroszok a választásokat, és fogják is a jövőben.

Nem véletlen, hogy többek között több oligarcha, így Soros György is mesterkedett azon, hogy az oroszbarát politikát és közvéleményt elterjessze a kontinensen.

Ezt korábban napvilágot látott orosz tranzakciós dokumentumok is igazolják.

OSZD MEG másokkal is!

bizarr politika harmadik világháború háború


Megtekintések száma: 162621





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet