Az orvosok szerint ez a legjobb súlycsökkentő ital: ráadásul elképesztő hatása van a szervezetre!

2018. március 8., csütörtök




Befűti a zsírégető kazánt, és felturbózza szervezetet, ezt tanulmányok és orvosi szakvélemények is alátámasztják.

Létezik egy olyan ital, ami drasztikusan képes hatnia szervezetre. Mindenhogy.

Olyan jelentős hatásai vannak ugyanis, amik egyrészt felgyorsítják az anyagcserét, és kutatások által igazoltan képesek csökkenteni a súlyfelesleget.

Gyakorlatilag arról van szó, hogy az emberi metabolizmust, a termogenezist gyorsítja fel. Olyan hatása van a testre, mintha csak sportolnánk, anélkül, hogy ezt ténylegesen megtennénk.

Nem csoda, hogy az orvostudomány folyamatosan kutatja, hogyan, és miért hat így a szervezetre, hiszen a jövő súlycsökkentő tablettáinak alapja is lehet, vagy éppen egy olyan agyserkentőt lehetne vele életre hívni, amilyet még nem alkottak meg a gyógyszeriparban.

Az Amerikai Klinikai Táplálkozás Folyóirata és egy, az elhízás okaival és kezelésével foglalkozó nemzetközi lap, az International Journal of Obesity is közzétett egy tanulmányt, ami érdekes összefüggést tárt fel egy, a hétköznapi táplálkozásunkban is megtalálható anyag és a zsírégetés gyorsasága között.

Ezen kutatások során tárták fel azt, hogy a kávénak, és a benne található koffeinnek milyen hatásai vannak a fogyásra, hogyan képes gyorsítani és előidézni a súlyvesztést.

A tanulmány ötletét egy 2005-ös kutatás adta, melyben különbséget fedeztek fel a fogyás ütemét, illetve az elért súly megtartását illetően a koffeint fogyasztó és nem fogyasztó diétázók között. 

Úgy tűnt, akik rendszeresen fogyasztanak a stimuláló anyagból, könnyebben fogynak, és egyszerűbben is tartják meg az eredményt hosszú távon. 

Az orvosok szerint ez azzal magyarázható, hogy a koffein, ez a természetes stimuláló anyag, képes fokozni a thermogenezist. 

Ez egy természetes folyamat, melynek során a test hőt állít elő, ehhez pedig zsírsejteket kell elégetnie.Azonban a szakemberek arra is felhívták a figyelmet, hogy a kávé hatása csak rövidtávon érvényesül. Ha az ember tartósan fogyni akar, akkor nem ért, ha mellé sportol is ténylegesen.

Azonban a kutatások szerint ez esetben még drasztikusabb és gyorsabb fogyás érhető el.

Emellett óriási hatással van az agyunkra is a koffein és a kávé. A memóriát javítja, serkenti az agy irányába ható véráramlást, ezáltal képes "okosító szerként" működni, mint egy természetes agyi doppingszer.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség orvostudomány életmód egészség megelőzés fogyás


Megtekintések száma: 75548





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet