Az orvosok valójában csak a gyógyszeripar bábjai: az egész rendszert a profit élteti!

2018. október 14., vasárnap




Szakemberek tálalnak ki arról a rejtett világról, mely az egészségügy mögött húzódik meg valójában, és melyről jobb lenne, ha nem tudnánk.

Ármánykodás, titkos háttéralkuk, gyógyszeripari érdekek, és a betegek a legkevésbé való szem előtt tartása, valamint a profit maximalizálása. Így lehetne összefoglalni, hogy miről is szól ma az egészségügy sok szakember szerint.

Ezek a szakemberek, volt orvosok most kitálalnak, és egy olyan borzasztó világról beszélnek, amiről talán nem is akartál tudni.

Az egészségügy már nagyon régóta nem az, aminek látszik. Az emberek nem meggyógyulnak, hanem megbetegednek által, és az orvosok kezéhez közvetett módon sokkal több halál, mint megmentett élet tapad.

A különféle gyógyszerlobbista cégek, vállalatok és személyek mind azon munkálkodnak, hogy a gyógyszergyárak gyógyszereit eladhassák.

Egyre rövidülnek a kísérleti szakaszok, és emiatt nem vizsgálják meg kellő alapossággal egyes hatóanyagok mellékhatását, káros következményeit, holott vannak anyagok, amiknek évtizedes hatásai lehetnek, melyek generációk életére lehetnek hatással.

Ez végső soron azt eredményezi, hogy rengeteg olyan pirula lehet a piacon, mely valójában nem felelne meg az egészségügyi szabványoknak, tehát kockázattal járnak.

Néhány biztonságosnak nyilvánított anyagról feltáruló kereskedelmi titkok következnek: Itt van a sokféle olaj, beleértve a földimogyoró olajat. Ez az egyik oka annak, hogy több millió olyan ember van a világon, aki allergiás a földimogyoróra és más oltóanyag összetevőre.

A gyártók, és a gyártók által foglalkoztatott lobbisták tehát azért vannak tartva, hogy elrejtsék a világ elől ezen szerek, gyógyszerek mellékhatásait, vagy enyhítsék a megítélésüket.

Több esetben olyan is előfordult már, hogy például higanyt találtak a hatóságok egy higanymentes oltóanyagban. És ez még csak a jéghegy csúcsa. Az orvosok különféle háttéralkukat emlegetnek, és olyan gyógyszerügynököket, akik pénzt adnak az orvosoknak, egzotikus utakon ajánlanak egy adott kvóta elérése esetén.

Így az adott orvos boldognak, boldogtalannak fel fogja írni azt az adott gyógyszert, még akkor is, ha az a legdrágább, és talán még a beteg baján sem segít. Elvégre az orvosokban megbízik a beteg, hiszen ki van szolgáltatva.

A gyártók tisztában vannak azzal, hogy az oltóanyagokban olyan maradékok szerepelnek mint: rovarsejtszövet, élesztő, egér agy, sertés szövet, tengerimalac, nyúl és kutya szövet, borjú nyirok, tyúktojás, csirkeembrió, majomvese és heresejtek.

Ezek szintén komoly aggodalomra adhatnak okot főleg hosszú távon.

Egyes források azt sem tartják kizártnak, hogy vannak kifejezetten olyan gyógyszerek, melyek bumeráng hatásként csak egy ideig csillapítják a panaszt, majd később azok lesznek a kiváltó okok, hogy a betegek még többet vásároljanak belőlük.

Erre remek példák az olyan természetesnek ható, vényre kapható kozmetikai szerek, melyek száraz bőrre valók, és egy idő után a bőrt még jobban kiszárítják.

Az allergiás gyógyszerek egy részére egy idő utána pedig az ember immunissá válhat, így más - sokszor jóval drágább - gyógyszerek szedése lehet indokolt.

Ma már nem egy esetben bizonyítottá vált, hogy voltak esetek, ahol konkrétan egy adott gyógyszer okozta a beteg egészségkárosodás, bizonyos szélsőséges ügyekben a halálát.

Ma többen halnak meg gyógyszerek okozta túladagolás, és mellékhatások szövődményeiben, mint sok más betegségben együttvéve, és ez az, ami igazán árulkodó.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség gyógyszeripar botrány


Megtekintések száma: 41881





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet