Az orvostudomány 5 legveszélyesebb hazugsága korábban praktizáló orvosok belsős infói szerint!

2017. szeptember 11., hétfő




Egyre több orvos áll fel, és dönt úgy, hogy nem lesz többé ennek a halálra, és betegségekre épülő iparnak a fogaskereke. És távozásukkor borzalmas dolgokról mesélnek...

Az orvostudomány rengeteget, és nagyon nagyokat hazudik egyesek állítása szerint. Az állításokra persze alapjáraton még nem lenne szabad alapozni, azonban az utóbbi időben egyre több volt orvos állítja ugyanezt.

Szerintük az orvosok, és a gyógyszeripar szoros gazdasági kapcsolatban állnak.

Az orvosok nagy része gyakorlatilag meg van vásárolva a nagy gyógyszeripari érdekeltségek által, és az oltóanyaggyárak által. Különféle pénzbeli juttatásokat ajánlanak fel azoknak, akik egy adott gyógyszert írnak fel. Van, hogy álomnyaralást ígérnek, ha megvan aztán a havi kvóta, a legjobban teljesítő orvosoknak.

Ez nyílt titok, és annak ellenére, hogy rengeteg pénzt kell egy-egy ilyen gyógyszeripari ügynökért fizetniük az állam felé a gyógyszergyáraknak, még így is megéri nekik.

Ezek az ügynökök folyamatosan új bizniszt kötnek, további orvosokat keresnek fel ezzel a "szenzációs lehetőséggel", mely a profitot helyezi előtérbe, a beteg baja pedig csak másodlagos.

Az orvostudománynak alapvetően 5 nagyon megdöbbentő hazugsága van. Az első a kemoterápiával kapcsolatos.

„Az Ön számára az egyetlen remény a kemoterápia és a besugárzás. A vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a daganat már szétszóródott a nyirokcsomókban. Javaslom, hogy már a héten kezdje meg a kemoterápiát és a besugárzást...”

Ez egy nagy hazugság, legalábbis elég furcsa jellemre vall, ha nem is ajánl fel más alternatívákat. Az az igazság, hogy az orvostudomány mind a mai napig alig tud valamit a rákról, és kezelni sem nagyon tudják. Vannak gyógyulások, ám ezek spontán történnek, és szinte csak elenyésző esetben a kezelések hatására.

Éppen ellenkezőleg. A kemoterápiába sokkal többen halnak bele, mint magába a rákba...

„Az Ön szíve egy ketyegő időzített bomba. Szívinfarktust kaphat, mielőtt elérné a parkolóban lévő autóját. Beutalom bypass-műtétre holnap reggel a... klinikára.”

Ez az az "időzetett bomba riasztás"-nak nevezett dolog, ami egy igazi aduász az orvosok kezében, ugyanis ezzel azonnal beültethetnek egy bypass műtét során egy "ketyegőt".

Egyes vizsgálatok kimutatták, hogy az esetek egy adott részénél nem is lett volna szükség hasonlóra. Ezt egy olyan átfogó független vizsgálat során állapították meg, melynek során utólag újra átnézték az ilyen műtéten átesett páciensek kartonjait.

Az az igazság, hogy mind az orvos, mind a pacemaker gyártó cégek degeszre keresik magukat ezzel.

„Ez teljesen normális, semmi köze az öregedéshez...” „Nincs semmi, amit a... (itt gondoljon egy tetszés szerinti, úgynevezett időskori fájdalomra) ellen tehetne. Meg kell tanulnia ezzel együtt élni.”

Ez is egy szemenszedett hazugság sok orvos szerint, ugyanis az orvosok gyakran azért mondják ezt, hogy különféle időskori szövődmények lépjenek fel, így később már egy sokkal súlyosabb állapotból kell "visszahozni" a beteget, akár műtét árán.

És ez a kulcsszó, ugyanis az orvostársadalom egy jó része a műtéteket erőlteti. Rengeteg a szükségtelenül - indokolatlanul - elvégzett műtét ma hazánkban is.

„Önnek azonnal el kell kezdenie inzulint szedni. Sajnálom, de az eredményei kifejlődött cukorbetegséget mutatnak, és erre nincs gyógyszer. Inzulininjekciókkal kell kezdenie, különben fennáll a veseelégtelenség, vakság, szélütés vagy az amputáció veszélye...”

Ez is egy igen gyakori hazugsága az orvostudománynak. Ma még nem teljesen bizonyított, de vannak erre utaló jelek, hogy egészséges életmódot, és táplálkozást követve a cukorbetegség megelőzhető, sőt, akár kezelhető is.

Az orvosok hallani sem akarnak az alternatívákról, inkább az inzulin szedését erőltetik, és más szerekét, hiszen azt felírhatják nekünk, és megvan az ő kis havi kvótájuk, mehetnek is nyaralni, vagy felmarkolhatják a nagy pénzeket, havi osztalékokat.

„Az Ön Alzheimer betegsége nem állítható meg... Sajnálom, de a CT-je korai stádiumú Alzheimer-kórt mutat. Késleltethetjük a romlást, de gyógyulás nem várható. Meg kell kezdenie a felkészülést a következő évekre...”

Az Alzheimer betegség sokak szerint megállítható, vagy legalábbis nagyon jól kezelhető lenne.

Valóban igaz: az Alzheimer betegség lassan előrehalad. A probléma ebben a következő: ha a páciens észreveszi, hogy már nagyon élhetetlen az élete a feledékenységről, akkor kell Alzheimerre gyanakodni.

Pedig sok esetben - botrányos esetekben - akkor is elkezdték az Alzheimer elleni kezelést, amikor nem is volt ez a betegsége a pácienseknek, ilyenről nem egy esetről tudunk. Azonban a kezelések hatására az agy szürkeállomány annyira megváltozott, hogy már nem lehetett ezt később felismerni...

Az orvosok között persze vannak tisztességesek is. Azonban ez meglehetősen ritka, és az egész orvostársadalom a gyógyszeripar markában van. És ez így lesz egészen addig, amíg milliárd dolláros üzletnek számít betegeket "gyógyítani".

OSZD MEG másokkal is!

egészség orvostudomány feltáró egészségügy gyógyszeripar


Megtekintések száma: 68396





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet