Az ősi, egyiptomi civilizáció fellázadása: az Anunnakik uralmának és az emberek felemelkedése

2023. május 12., péntek




Egyiptomi leletek árulkodnak arról a titokról, ami átszövi az egyiptomi kultúrát... Az emberiség földönkívüli isteneket szolgált?

Az előző cikkben ott hagytuk abba, hogy Egyiptomnak sokkal régebbre nyúló múltja van, mint bármelyik civilizációnak a Földön.

A történelem során ők maguk is rendszerezték az őket megelőző történelmet, mely több tízezer évre nyúlik vissza. Erről azonban a mainstream régészet nem beszél, mivel ellentmond annak, amit évtizedek, évszázadok óta tanítanak az emberiségnek.

Egyiptom földönkívüli isteneket szolgált ki, és cserébe ősi tudást kapott a népe cserébe.

Az egyiptomi piramisokat önmaguk, saját technológiával nem lettek volna képesek megépíteni. Ráadásul számos egyiptomi hieroglifa különféle járműveket, űrhajókat örökít meg.

Az egyik templomban található dombormű pedig egy hatalmas, elektromossággal működő szerkezetet, feltehetőleg villanykörtét ábrázol.

A Hathor istennő tiszteletére szentelt denderai templomban található a régészeket is zavarba ejtő lelet. Egy óriási egyiptomi villanykörtét ábrázoló dombormű lenne a válasz a Fáraók titokzatos fényének legendájára?

A dolog ugyanis így áll. A domborműn jól láthatóak a villanykörtére utaló tagadhatatlan jelek. Az izzószál, a tartók, és a kábelek, melyekben feltehetőleg elektromosság áramlott.

Mindez véletlen lenne? Sokan nem hisznek a véletlenekben az ősi Egyiptom kapcsán.

Egyiptom fejlettsége mindig is gyanúba ejtett egyes régészeket. Nem véletlen az sem, hogy ősi technológiára alapuló védelmi mechanizmust építettek a gízai nagy piramis belsejében. Sőt, egyes elméletek szerint a piramis belső galériájában egy kozmikus szerkezet is lehetett, melyet az idegen uralkodók magukkal vittek távozásuk során.

Egyiptom ugyanis nem volt mindvégig alárendelve az ősi isteneknek.

Több ezer éven át követték egymást a különféle, nem evilági uralkodók.

A vérvonal szép lassan felhígult, és amikor a félistennek tekinthető fáraók uralkodásénak időszaka megkezdődött, az istenek előtt az emberiség kiharcolta saját függetlenségét.

Világszerte egyre több volt a lázadás és az engedetlenség.

A földönkívüliektől sokan átálltak az emberek oldalára, így közösen megnyerték ezeket a hatalmas harcokat, vidékeken át dúló háborúkat.

Ez még nem minden. Létezik egy sumer agyag tömb, melyen közel fél milliárd évet felölelő ősi entitások uralkodásáról vannak beszámolók. Ez pedig még az Egyiptom felett uralkodó istenek időszakát is megelőzi...

Ez pedig előre vetíti az emberiség előtt elnyomott egyik legnagyobb titkot a Földön...

Folytatása következik...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek ősi tudás egyiptom piramisok ősi idgeenek


Megtekintések száma: 100303





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet