Az ősi, egyiptomi civilizáció nem a Földről származó istenek dinasztiájának volt alárendelve?

2017. december 8., péntek
Egyiptomi leletek árulkodnak arról a titokról, ami átszövi az egyiptomi kultúrát... Az emberiség földönkívüli isteneket szolgált?

Lehet, hogy ez a világ és talán az emberiség egyik legnagyobb rejtélye, és egyben végső titka. Az egyiptomi civizáció fejlettségére is magyarázatot adhat, amit oly sok történész és régész nem tudott megnyugtatóan megmagyarázni.

Mint ismeretes, Egyiptomban tisztában voltak az elektromos árammal, és annak fogalmával, használatával is, valamint rendelkeztek olyan technológiákkal melyek segítségével képesek voltak többek között megolvasztani a köveket, felépíteni a piramisokat.

Sokak szerint ez egyértelműen a földönkívüliek közbenjárásának tudható be.

Egyre több olyan régészeti lelet kerül elő az utóbbi években, mely azt erősíti, hogy Egyiptom titkos és sötét múltja tényleg ősi istenekhez kötődik.

Olyan ősi istenekhez, akik az űrből érkeztek, és nem Földi eredetűek voltak...

Vagyis az egyiptomi civilizáció a technológiáért cserébe - amit az idegenektől kaptak - alárendelve volt ezen égi isteneknek. Ezeket az entitásokat mélyen tisztelték, bálványokat emeltek a számukra.Nem véletlen, hogy a kultúrájukban végül élet és halál uraként ábrázolták őket.

Az idegenek ugyanis képesek voltak halottak feltámasztására, vagy mások kivégzésére is. Így bizonyították be, hogy teljhatalmúak, és így kezdték el őket isteníteni.

Előkerültek már olyan régi egyiptomi dokumentumok és agyagtáblák, melyek arról tanúskodnak, hogy az egyiptomiak is megpróbálták rendszerezni a történelmet. Ez azért érdekes, mert a feljegyzéseik szerint az egyiptomi fáraók korszaka előtt több tízezer év volt még dokumentálva....

Vagyis az emberiség és a Föld sokkal régebbi, mint azt a modern tudomány állítja.

Az is sokat mondó, hogy az ősi Egyiptom mindig is úgy tekintett magára- és így is hivatkozott egyes iratokban - hogy egy sokkal régebbi, még ősibb civilizáció utódbirodalma.

Úgy hitték, hogy a Föld - és az egyiptomi birodalom vidéke is - földönkívüli istenek által uralt birodalom volt a kezdtek kezdetén.

Hórusz volt ezek közül az utolsó, aki félistenek dinasztiáját hozta létre a bolygón, ezek egy titkos, királyi vérvonalat alkottak: a fáraók vérvonalát, akik később Egyiptomon uralkodtak.

Az ősi istenek érző, lélegző, fizikai lények voltak, de nem erről a bolygóról. A félistenek pedig emberek, de földönkívüli DNS-sel és vérvonallal az ereikben.

Ők uralták a földet és az eget, és minden ősi civilizáció, így az egyiptomiak is az ő alárendeltjeik voltak.

Mivel a nép szolgálta őket, cserébe az egyiptomiak ősi tudást kaptak, mely lehetővé tette nekik a mindenkinél előrébb való technológiai tudást: fejlett matematikát, csillagászati ismereteket, vagy a piramisok felépítéséhez szükséges technológiákat.

Folytatása következik….

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély ősi idegenek ősi tudás egyiptom előző emberiség piramisok rejtlélyek


Megtekintések száma: 41061

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet