Az ősi idegenek egy lakható szuperföldről érkeztek hozzánk?

2023. július 5., szerda




Sumer agyagtáblák fedik fel a kozmikus paradicsom titkát, ahonnan minden élőlény származik.

Az ősi idegenek valahonnan a távoli kozmoszból érkezhettek el hozzánk, és vethették el az élet csíráit a Földön.

Az a mai napig nem tiszta, hogy az egész földi élet, vagy csak az emberi faj maga származik az ő genetikai laborjukból, munkájukból.

A sumerok ezt tudták, és az élet bölcsőjeként néhány ködös utalást is elrejtettek az égre irányozva. Vagyis az egyik legősibb nép úgy gondolta, hogy az égben, fenn a kozmoszban kell keresnünk az eredetünket.

Az Anunnakik, akik genetikai eljárásokkal létrehozták az emberi fajt, eredetileg a Marduk csillagán, azaz a Nibirun éltek

Sokan gondolják úgy, hogy a Nibiru nem volt más, mint egy életben gazdag planéta, egyfajta szuperföld. A mérete nagyobb is volt, mint a mi Földünké.

Egyes nézetek szerint minden Földi élőlény a Nibiruról származik, ugyanis a minket alkotó lények genetikai kódja is ott jött létre, és ott alakult ki. Később a Nibiru elkezdte elveszíteni a légkörét, és egy haldokló bolygóvá vált.

Ekkor érkeztek meg a Földre az Anunnakik, és alkották meg az emberiséget, majd dolgoztatták őket gigantikus méretű bányákban, ahol aranyat termeltek ki. Az aranyat ugyanis kémiai úton átalakítva valahogyan a légkörbe fecskendezve meg tudták menteni a bolygójukat.

Az emberiség nem véletlen hivatkozott később a történelmi múltban többször úgy magára, mint interkontinentális fajra.

Nem véletlen az sem, hogy tisztában voltak őseink a csillagjárásokkal, és olyan kozmológiai tudás birtokában voltak, melyek nagy részét csak a 19. században sajátítottuk el - újra.

A galaxisunkban való hierarchia mutatja, hogy az ősi isteneink, a teremtőink éppen olyanok voltak akkor, amikor létrehoztak minket, mint amilyenek mi leszünk az elkövetkező néhány ezer évben.

Szép lassan kinövi fajunk a vallásokat, és elhagyja Istent.

Mi magunk leszünk saját isteneink, és életet leszünk képesek teremteni a semmiből, elvenni azt, vagy éppen kisebb szimulációs világokat alkotni.

Hogy hová vezet majd az emberiség végső útja? Nos, azt senki sem tudja megmondani, de az bizonyos, hogy ugyanazt az utat vagyunk hivatottak bejárni, mint az ősi isteneink...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen idegenek ősi idegenek anunnakik ősi technológia


Megtekintések száma: 253176





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet