Az ősi megaépítmények mind ugyanazon szupertechnológia nyomait hordozzák magukon?

2017. szeptember 24., vasárnap
Zavarba ejtő bizonyítékok...

A Machu Picchu, az egyiptomi piramisok, de még a Peruban található Ollantaytombo is ugyanazon eljárással készülhetett.

Ez pedig azért nagyon hátborzongató, mert valójában ezen ősi építmények népei között lényegében semmi kapcsolat nincs.

Nem is lehetett, hiszen min időben, mind pedig térben teljesen el voltak szigetelve egymástól.

Azonban rögtön adódik a kérdés: mégis, miért viselnek közös technológiai és építészettechnikai vonásokat ezek az ősi megalitikus építmények és alkotások?

Az ősi népek mind ugyanattól tanulhattak, ugyanazt a technikát leshették el, és kaphatták meg, mint egyfajta ősi tudást.

Egy olyan kozmikus kódex információihoz férhettek hozzá, mely egy és ugyanazon földönkívüli faj által volt összegyűjtve.Ez az egységesítés eredményezte, hogy a Földön szeret minden régióban megindulhatott a kultúrák és civilizációk robbanásszerű fejlődése, és képesek voltak a letűnt korok népei olyan építményeket emelni, melyek még napjainkban is zavarba ejtik a mérnököket.

A piramisok napjainkban is olyan elképesztően pontosan vannak tájolva hogy az minimum egy nagyon fejlett és összetett csillagászati ismeretrendszert feltételez az egyitomiakról.

A maják által építtet piramisok is hihetetlenül pontosak voltak.

A köveket egy különleges habarccsal tapasztották össze, és illesztették egymáshoz, ezt a mai napig nem lehet tudni, hogy pontosan milyen összetételű volt, mivel vannak alkotóelemek, melyeket nem sikerült beazonosítani.

Egy biztos: a Rómaiaknak van olyan több száz, több ezer éves betonútjuk, mely még ma is áll, és kisebb-nagyobb kopásokat szenvedett csak el, ellenben a mai modern utakkal, melyek NÉHÁNY ÉV alatt már kátyússá, lyukacsossá válnak.

Egyre több olyan régészeti lelet kerül elő, mely bizonyítja: a letűnt kor civilizációi bizonyos értelemben jóval fejlettebbek voltak, mint mi-

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ősi idegenek ősi technológia


Megtekintések száma: 97900

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet