Az ősi piramisok még most is működő teleportációs szerkezetek lehetnek: az emberiség ősi titkait rejtik!

2021. szeptember 2., csütörtök
Az idegenek ezeken keresztül látogatják a Földet? Stratégiailag fontos teleportációs szerkezetek, vagy valami más áll a háttérben?

A világ talán legrejtélyesebb építményei a piramisok. Több ezer, egyes helyeken több tízezer évesek, számtalan kultúra megépítette őket, és a világ szinten minden pontján, minden kontinensen megtalálhatóak.

Igen, jól hallottad, minden kontinensen. Ausztráliában és az Antarktiszon egyaránt léteznek piramisok, mint Amerikában a maja kultúra, Egyiptomban pedig az egyiptomiak által épített bonyolult szerkezetek.

A globális felmelegedés hatására el is kezdtek néhány éve kiolvadni azok az egyértelműen mesterséges struktúrák, melyek valójában ősi piramisok lehettek egykoron.

Az sem kizárt, hogy az Antarktiszon talált struktúrák lehetnek a legrégebbiek, bár ehhez még majd komolyabban meg kell őket vizsgálni.

Sokan azt feltételezik, hogy az ősi időkben hatalmas gépek, elektronika, és nukleáris energián alapuló mechanika kapott helyet bennük, megmagyarázva, hogy miért találhatóak bennük olyan járatok, termek, melyek mára üresen, és céltalanul léteznek.

Ezeknek a tereknek ugyanis mind a mai napig nem fejtették meg a titkát, azt, hogy miért üresek, és mi volt az eredeti szerepük.

Abban ugyanis bizonyosak, hogy a semmi miatt nem építették volna meg őket a rég múltban.

Az egyik legnépszerűbb elmélet szerint ezek a megaépítények teleportációs szerkezetek voltak. Ezeken keresztül pedig nem csak az ősi idegenek, és fáraók tudtak feljutni "az égbe", hanem az égből idegen szerkezetek és lények tudtak alászállni.

Nem egy olyan több ezer éves történelmi feljegyzést találni, melyek a piramisok tetejéből áradó fényekről és sugárnyalábokról írnak.

Egyfajta plazmaösvény lehetett, melyen át az idegenek közlekedtek. Mások szerint egyfajta kozmikus világítótoronyként is funkcionáltak, így amikor fényt bocsátottak ki magukból, az az űrben jelezte a Föld körül keringő egységeknek a leszállási helyet.

Sokak szerint még most is működhetnek ezek a szerkezetek. Senki sem tudja, hogyan, hiszen már nincs meg bennük az a technológia, amivel egykoron megtöltötték őket.

Mégis, különféle fényjelenségeket tapasztalnak évről-évre egyes ősi piramisok körül.

Rendszerint a piramisok csúcsából áradó fényeket látnak, melyek kilométeres távolságokból is észlelhetőek. Mi a szerepük? Továbbra is teleportációs eszközökként üzemelnek? Vagy csak az emberek képzelete játszik közre az egészben?

De akkor miért fordul elő, hogy felvételeken is megörökítik ezeket a piramisokból sugárzó fényeket?

Az a gyanúnk, hogy rengeteg kérdésre nincs még válasz, és a piramisok működésének mechanikáját, elveit még nem értjük, és e tekintetben csak a felszínt kapargatjuk…

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ősi idegenek ősi tudás egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 146714

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet