Az ősmagyarság és az ádámi civilizáció kapcsolata: a népünk a tudás hordozója lenne?

2021. június 2., szerda
Bár eltörölték a magyarság ősi történetét, a morzsákból újra össze lehet rakni az utat, meg lehet találni az egykori ösvényt. NEM VÉLETLEN, hogy a magyarokra kiválasztott népként említik sok helyen!

Ősi eleink kapcsolatban álltak az ősi tudással. Azzal az ősi tudással, melynek már a puszta birtoklása hatalmas előnyhöz juttatott minket, ami egy oylan kiváltság volt, ami egyben teher is. 

A magyar nép későbbi megszállásai ugyanis nem véletlenül következtek be.

Valójában sokszor tudatosan próbáltak minket elnyomni. Félelemből. Mint ahogyan a főpapok is véltek az ifjú Jézustól, úgy más nemzetek, népek is el akartak minket taposni, amint nyilvánvalóvá vált számukra, hogy a magyar nép mögött mekkora erős és milyen mély múlt van. Onnantól kezdve a múlttól való elszakítás volt a cél.

Az, hogy a magyarságot rabigába hajtsák, hogy később el lehessen hazudni azt az ősi múltat, ami dicső népünk világhódító útjait, hadjáratait ecsetelte.

A magyarság egy olyan ősi paradicsomi nép örököse, mely nem mások elnyomása árán lett naggyá. Mára történelmileg bizonyított tény, hogy a világ minden táján elszórtuk magvainkat…

Ott vannak nyomaink Izraelben, az Ujguroknál Ázsiában, de még a tengerentúlon is Ecuador őserdeiben. Számtalan történelem előtti, még a sumerok korát is megelőző írás maradt fenn, melyről nem tudják megfejteni, hogy kik hozhatták létre. Érdekes módon ezek nagy része szintén az ősmagyar rovásírásra hasonlít. Véletlen lenne? Aligha…

Egyes felvetések éppen emiatt azt gondolják, hogy az ősmagyar eredet valójában a mamutvadaszó, gyűjtögető emberekhez nyúlik vissza, de olyan mértékben, hogy a bábeli zűrzavart megelőzően a világ beszélt nyelve a magyar nyelvhez lehetett hasonlatos.

NEM EGYEZETT a magyarral, ezt azonnal le kell szögezni. De a szerkezete, és egyes szavak azonossága vitathatatlan.

Az “Ádámi” ember volt a Földbolygó egyik első civilizáltabb közössége. Ők voltak azok, akik a bűnbeesést követően az Édenből kiűzött emberpár ivadékai voltak, melyek a sumerek előtt benépesítették a bolygónkat.

Mivel Ádám és Éva evett a tiltott gyümölcsből, ami sokak szerint a tudás almája volt, hatalmas tudása volt az ő generációjuknak, és az utódaiknak is.

Egy olyan ősi tudás volt ez, amihez csak kevesek voltak méltók. Idővel a generációk degenerálódtak, és a tudás eltorzult, egy része pedig végleg elveszett…

Valójában rengeteg az emberiség ideje előtti időből származó nyomot ez a különleges, Ádámi civilizáció hagyta hátra, melynek rengeteg közös vonása volt az ősmagyar eleinkkel.

Nem csak annyi, hogy belőlük eredt gyakorlatilag minden nép a Földön. A magyarság őrizte meg a legtöbbet az eredeti Ádámi ember jelleméből és tudásából…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek magyarország magyarsag


Megtekintések száma: 44566

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet