Az összes európai szervezet fölött ugyanaz az érdekszféra gyakorolna hatalmat?

2018. február 23., péntek




Mi az igazság amögött, hogy tehetős oligarchák tarják sakkban az EU-t?

Léteznek olyan, egész Európát behálózó szervezetek, melyke valójában nem Európa jólétét szolgálják, és még csak nem is azt, hogy lassan, de biztosan fejlődjön.

Ennél sokkal hosszabb távú célokkal jöttek létre. átalakítani Európa gazdaságát, mélyen benyúlni, penetrálni a társadalom szöveteibe, és hatalmat kifejteni, ahol csak lehet.

Ezzel ugyanis el lehet érni azt, hogy Európa úgy táncoljon, ahogy a szervezetek mögött álló szűk oligarcha csoport szeretné.

Sokaknak Soros neve jut eszébe, de nem csak Soroshoz köthetők azoka szervezetek, melyek kérdéses, sok esetben pedig titkos tevékenyéget folytatnak Európában.

Európa halk, csöndes és alattomos kivéreztetése zajlik minden fronton.

Gazdaságilag folyamatosan szivattyúzzák kifelé az európai tőkét offshore cégekbe, a tengerentúlra, és a világ minden tájára.

Ebben a buliban mindenki benne van, a Goldman Sachs-tól kezdve a Rothschild érdekeltségeken át a szintén szupergazdag Rockefeller dinasztiáig.

Európa ezzel napról napra gyengül, emellett folyamatosan demográfiai értelemben is hanyatlik, melyet szintén olyan szervezetek segítenek, amik a bevándorláshoz, vagy annak segítéséhez köthetők.

Korábban Soros Györgyről sokan spekulálták szintén azt, hogy Amerikát egy részben, vagy teljes egészében ő maga irányítja, hiszen gazdasági befolyása határtalan.

Létezhet tehát egy szupergazdag elit réteg, melynek az egyes nagyhatalmak csupán politikai és gazdasági játszóterek.

Ahol azt, és akkor csinálnak, amit, és amikor akarnak.

Amerika egy részét már kivéreztették, és végső soron az USA kormánya teljes mértékben különféle magánkézben lévő vállalatok kezébe került.

Ők irányítanak a háttérből, és Európának is ez lesz a végzete.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika háttérhatalom soros


Megtekintések száma: 110431





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet