Az új világrend, és a Bildelberg-csoport -A totális kontroll hajnala

2016. július 26., kedd




A világpolitikában zajló kaotikus események hátterében feltételezhetően egy rendkívül befolyásos alakokból álló láthatatlan csoport áll, akik kényük kedvük szerint alakítják a világ sorsát. Háborúkat szítanak, kormányokat döntenek romba, mesterségesen gerjesztik a gazdasági válságokat. Mindezt azért, hogy elérkezzen az új kor hajlana, a totalitárius világállam, ahol mindent ők felügyelnek!

A világ jelenleg a káosz felé sodródik. Európa széthullóban van, évről évre egyre gyengébb, és egyre inkompetensebbek a vezető politikusai is. Nem képes megfelelően reagálni a különböző helyzetekre, mint például az elmúlt évek bevándorlása, és a terrorizmus.

Látnunk kell, hogy Európában kezd szétáramlani az iszlám, és vele együtt a sok szélsőséges nézetett valló harcos, bújtatott alvó ügynök és katona.

Hamarosan ezek a katonák, alvó egységek szét fogják zilálni belülről az Európai nemzetállamokat.

Mindezen tehetetlenség, vagy szándékos semmit tevés az Európai Unió és vezetői részéről nem véletlen. Előre megterveztek mindent.

europa-vegnapjai

Ha úgy hozta a szükség, háborúkat szítottak, és romba döntötték fél Európát, ha kellett, gazdasági válságot generáltak, máskor kormányokat döntöttek meg, csak hogy a megfelelő embereket a helyükre tegyék.

Jelenleg az Európai Unió megsemmisítése a céljuk, és az, hogy a világot kellően romba döntsék ahhoz, hogy az emberek majd szinte könyörögjenek a totális kontroll nyújtotta biztonságért, mellyel tulajdonképpen saját szabadságukat fogják feladni.

Az Új Világrend hírnökei

A modern kori felfogás szerint az illuminátusok olyan zárt, a világ néhány leggazdagabb és óriási befolyással rendelkező családja által alkotott informális csoport, amelynek

legfőbb célja az Új Világrend (New World Order) létrehozása, és saját hatalmuk globálissá tétele.

Ezt különböző tervezetek, hosszú távú forgatókönyveket keresztül valósították meg az elmúlt évtizedekben.

uj-vilagrend-uralma

Állítólag minden nagyobb politikai és történelmi esemény az illuminátusokhoz, és a Bildelberg-csoport tagjaihoz, illetve azok döntéseihez köthető.

E két csoport célja szinte azonos, bár más-más szerveződésen alapszanak, és a tagjaik sincsenek teljes mértékben átfedésben.

Az illuminátus rend sohasem mutatkozik meg a világ előtt, mindig is a háttérből irányította a történelmet, és a világot.

Rend próbálja véghez vinni azt, amit eltervezett, egy totalitárius kontroll alá helyezett világ létrehozását. Különleges, hozzájuk kapcsolható fedőszervezetekkel rendelkeznek. Ilyen például a szabadkőművesség vagy a szcientológia. Ezek azért kellenek, hogy kudarc esetén ne a Rend járatódjon le, hanem az adott fedőszervezet.

arnykormany

Ezeknek a fedőszervezetek nem tudják, hogy pontosan ki áll felettük, ezt csak a legfelsőbb vezetés tudja.

Az Új Világrend több lépcsőből, több szintből áll, mint egy piramis. Az alsóbb szintekre engednek be csak idegeneket, kívülállókat, és ahogy egyre feljebb haladunk a hierarchiában, úgy szűkül a kör.

A piramis tetején az illuminátus tanács áll, mely gyakorlatilag 13 családot jelent.

A kiválasztott családok száma nem véletlen, a 13 a boszorkánysággal és a sátánizmussal összefüggő szám, a szimbolika és a számmisztika pedig nagyon fontos a szabadkőművességben.

Rabosítás, totális kontrol a szabadság nevében

Védő szárnyaik alá vesznek minket, az emberek pedig önként fognak lemondani szabadságukról. Ekkor érik el a szellemi fölényt és uralmat a nép felett.

reptilian-arnykormany

Ez úgy fog bekövetkezni, hogy Európa az elkövetkező időszakban romba fog dőlni, és a kontinenset elárasztják a bevándorlók, és az általuk megtelepedő szélsőséges nézetek.

Ma már is érzékelhető, hogy egyre több a terrortámadás, és egyre kisebb az átlag európai polgárok biztonságérzete.

Az emberek, a nép szinte könyörögni fog majd egy olyan rendszerért, szervezetért, egyetemes világkormányért, mely biztonságot tud majd nekik biztosítani ezekben a nehéz időkben.

uj-vilagrend-plakat

Észre sem fogjuk venni, hogy ez a szervezet később világkormánnyá fogja kinőni magát, és a szabadságjogokat a biztonság oltárán feláldozza, hogy élő robotokat, modern kori kényszerrabszolgákat csináljon belőlünk.

Szupergazdag családok uralnák a bolygót

Az Új Világrend hajnalán mindössze 13 család kapna egyetemes jogot arra, hogy rendelkezzen a világ felett. Nem csak anyagi, hanem erkölcsi felhatalmazással is rendelkeznének. Szinte megbabonáznák a Föld lakosságát, akik föl sem eszmélnének rabszolga életük szabadság adta illúziójából.

Ezek a családok általában egymással kötnek házasságot, ahogyan eddig is tették, így biztosítva, hogy az illuminátus vérvonal tiszta marad. Természetesen a családok között időnként kitörnek ellentétek, aminek súlyosabb következményei is lehetnek.

Állítólag a Kennedy család is benne volt a 13 családba, akiket később egy nézeteltérés miatt kiközösítettek, és szépen lassan megsemmisítettek, kezdve Kennedy elnök lelövésével.

Az emberek egyetlen globális világcégnek dolgoznának. Ennek 1 3 kiváltságos családnak, akik a vagyon 95%-ával rendelkeznének. Ami azt illeti, valószínűleg nem is fog létezni olyan, mint vagyon. Az emberek a puszta létért, a rendszerért fognak dolgozni nap mint nap, teljes agymosásban.

Minden fennálló legitim kormányzatot meg fognak dönteni, hogy a helyére lépjen az egyetemes, totális kontrollal rendelkező világkormány.

uj-vilagrend-elnyomas

A magántulajdont is el fogják törölni, és a házasságot, valamint a család és a vallás intézményét. Az emberek egyetlen identitásban fognak egyesülni, megszűnnek az egyének. Minden ember egy egyszerű, bármikor helyettesíthető elemmé silányul egy óriási elektromos gépezetben.

Ördögi tervük már folyamatban van, évezredek óta a megfelelő úton terelik a világot. Ha a világ lakossága, mi emberek nem eszmélünk fel időben, nem vesszük észre, hogy mi folyik a háttérben, akkor nem fogjuk tudni felvenni belük a harcot.

összeesküvés világvége politika világkormány új világrend


Megtekintések száma: 53534





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet