Az ujjaid alapján kiderítheted belső személyiséged!

2017. július 17., hétfő




Mutatjuk, hogyan csináld!

Tudtad, hogy az ujjaid hossza rengeteg mindent elárul rólad? Nem csak arról van szó, hogy fizikai dolgokat, mint azt, hogy milyen kézügyességgel rendelkezel, hanem azt is, hogy milyen a belső személyiséged.

A belső személyiség - mint a nevéből is látszik - belülről fakad.

Nem mutatja meg magát azonnal, és sokaknál a felnőtté válásig rejtve marad, de vannak olyanok, akik egész életükben nincsenek teljesen tisztában azzal, milyenek is ők valójában.

Ezzel a lenti teszttel nagyon mélyre tudsz ásni önmagadban, feltárhatod vele azt, ami valójában vagy.

Nézd meg jól a kezed, és válaszd ki, hogy az alábbi három ábra közül melyikre hasonlít a legjobban.

Ha az A-ra:

Elbűvölő vagy és egyben pragmatikus. Minden helyzetből ki tudod dumálni magad, viszont néha már-már agresszív is tudsz lenni. A problémamegoldó képességed páratlan, és az emberek ellenállhatatlannak tartanak.

Ha a B-re:

Magabiztos vagy, szeretsz önállóan dolgozni és szereted, ha a dolgok mindig rendesen el vannak intézve körülötted. Motiválnak a céljaid és nem szereted, ha megzavarnak. Megbecsülöd, amid van, de hajlamos vagy mindig többre és többre vágyni.

Ha a C-re:

Konfliktuskerülő, békeszerető ember vagy. Az életed jól rendszerezett, és minden vágyad, hogy mindenkivel jól kijöjj. A kapcsolatokban hűséges vagy és odaadó.

Nagyon sokan mesélték, akik már megcsinálták ezt az érdekes önvizsgálatot, hogy valóban azt látták, amilyenek, és nagyon is igaz volt rájuk.

És rád mennyire igaz?

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria önismeret


Megtekintések száma: 144316





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet