Az Univerzum Egyházának élnöke ütköztette érveit az örökké szkeptikus Vágó Istvánnal! – VIDEÓ

2017. október 11., szerda
Rendkívül bizarr műsor lett belőle. Míg egyesek igazat adnak neki, mások szerint hülyét csinált magából! Te mit gondolsz?

A Szkeptikus vagyok című műsor még néhány évvel ezelőtt futott, és bár néhány adás után abbahagyták, voltak meglehetősen jó pillanatai a műsornak.

Az egyik legemlékezetesebb azonban az a rész volt, amikor az Univerzum Egyházának élnökét, Kisfaludy Györgyöt hívták meg vendégként, hogy beszéljen az ufó észlelésekről és azok hiteléről általában.

Az interjú végül borzalmasra sikeredett, mivel az örök szkeptikus Vágó Istvánt az őrületbe kergette a sokszor még az ufó hívők szerint is sületlenségeket beszélő Kisfaludy.

Nem egyszer kitért a válaszadás elől, mellébeszélt, vagy teljesen másról kezdett el beszélni.

A már-már nevetségesre sikeredett interjúban azért volt egy érdekes momentum: Vágó Istvánnak Kisfaludy azt mondta, hogy a gravitációs hullámok elvén működik a távcsöve. A szkeptikus erre értetlenkedett, mire elmondta neki, hogy a gravitációs hullámokat még nem fedezték fel.

A sors fintora lenne, hogy pár évvel később, éppen tavaly megtörtént a mindent átütő felfedezésük?

Ennek ellenére sokak szerint Kisfaludy hülyét csinált magából, és az egész témából a műsorban, mások pedig itták szavait.

Te mit gondolsz az egészről?

MEGOSZTANI kötelező!

érdekes hihetetlen érdekesség ufók idegenek


Megtekintések száma: 157047

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet